Bolig & DIY

DIY guide: elegante lamper

Items

Fatning med ledning (Kan købes i Søstrene Grene for 88 kr.)

Pære

Maling til træ

Trækugler

Trænger du til at få en ny lampe over spisebordet eller måske i soveværelset? Så har vi lavet den perfekte DIY-guide til dig, som ikke vil springe budgettet. Guiden er super nem at følge, og kræver kun få items. God fornøjelse! 

1. Gør op med dig selv om du vil køre et råt trælook eller om du ønsker at male dine trækugler. Ønsker du at male kuglerne, bestem dig da for hvilke farver du ønsker. Du kan vælge at køre en bestemt farve eller at blande dem – det er helt op til dig.

2. Når kugler er blevet malet og tørre, sættes de på ledningen. Her får du lov til at være kreativ med at blande de forskellige trækugler. Det giver nemlig lampen et super fedt look, hvis de er mikset.

3. Sæt din pære i fatningen.

4. Efter at have samlet den perfekte række af trækugler, og sat pæren i fatningen, er din lampe klar til at blive sat op.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *