En minimalistisk hybel med charme

Minimalisme og enkelhed er ikke altid det vi forbinder med charme, dog må man sige at denne svenske hybel har gjort sit allerbedste og fået netop denne sammensmeltning til at lykkes. Læs med og kom indenfor i et fantastisk univers fyldt med enkelthed og charmerende detaljer.


Hvide elementer, træ og charme

Det første vi bliver mødt af, når vi træder ind i lejligheden er et stort køkken alrum med tilhørende stue. At både stue, spisestue og køkken er samlet i et rum giver masser af luft og plads. Rummet er indrettet med hvide elementer og overflader. Herudover får rummet masser af varme ved de smukke stole i træ og den fine kork bænk. 

Hjemmelighed og hør

Fortsætter vi videre til soveværelset ser vi et rum fyldt med hjemmelighed og lyse toner. Her er der plads til at slappe af og falde til ro. Kigger vi rundt i lokalet ser vi små fine stilleben, som er med til at give rummet masser af personlighed. Det fine hør sengetæppe passer perfekt ind til de nedtonede farver.

Rene linjer med grå toner

Badeværelset er ligesom de andre rum meget minimalistisk indrettet. Det er indrettet med grålige toner og fine hvide elementer. Rundt på håndvasken ses grønne stilleben og smukke falkoner. De store hvide fliser på væggene er med til at badeværelset ser større ud, og så passer de perfekt til det grå gulv.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være