En skandinavisk natur-oase

Lyse rum og naturlige farver karakteriserer denne smukke luftige lejlighed, som er en oase midt i byen. Læs med her og se alle detaljerne fra et smukt hjem, som byder ind til afslapning og fordybelse i behagelige omgivelser.

stue1.jpg

Let there be light!

Når man træder ind i stuen, bliver man først og fremmest mødt af et stort rum med masser af lys, som kommer fra det høje vindue og den dobbelte glasdør. Møblerne er holdt i brunlige nuancer, blandet med messing og en masse grønne planter – som tilsammen skaber en behagelig og naturlig stemning. På gulvet ses det hvordan en stak magasiner er blevet brugt som små platforme, til bl.a. planter og stearinlys – en super fin idé som er nem at efterligne.

stue2.jpg

stue3.jpgstue4.jpgstue5.jpgstue6.jpgstue9.jpg

stue8.jpg

Som at sove ved havet

Fortsætter vi videre fra stuen og ind til soveværelset ser man med det samme hvordan blålige farver går igen i dette rum – både på tæppet, sengetøjet og illustrationerne på væggen. De blå farver går godt i spænd med planterne og det lyse rum – og giver en frisk udendørs fornemmelse.

sovevaerelse3.jpgsovevaerelse2.jpgsovevaerelse5.jpg

Landlig idyl

Køkkenet er, ligesom stuen og soveværelset, prydet med planter. Køkkenets stil er, med de fine skabslåger og de rustikke blandede brune møbler, mere landlig end lejlighedens andre rum – og skaber rammerne for et hyggeligt opholdsrum. På væggen er der blevet malet med tavle-maling, som er et hyggeligt alternativ til fx en opslagstavle!

koekken1.jpgkoekken3.jpgkoekken2.jpg

Detaljer i messing

Når man træder ud i gangen, som forbinder alle lejlighedens rum, er messing det gennemgående materiale. Både magasin-holderen, knagerne, lampen og bøjlestangen er alle i dette smukke materiale, som sammen med de hvide overflader og de sorte elementer, skaber et eksklusivt og stilet udtryk.

gang.jpg

Varme og renlighed

På det lille fine badeværelse er der valgt en mørk træsort, til rummets møbler, samt mørkere planter og blomster – dette tilføjer noget varme og hygge, til et ellers ”sterilt” rum.

bad3.jpg

bad2.jpgbad1.jpg

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være