[single_post_category_name]

Et mekka af vintage, farver & lyse overflader

Lyse toner, knald på farverne, vintage tæpper og masser af natur er blot nogle af de ting, der beskriver denne unikke bolig. Læs med og kom med indenfor i et mekka af vintage, farver og lyse overflader.

Gang – Lyse toner & tapet 

Når vi træder ind i den skønne bolig bliver vi mødt af en smuk og rummelig gang fyldt med lyse toner og fine vægge med blomstertapet. Overtøj og sko er ikke noget der fylder i gangen, det bliver nemlig gemt væk i det store skab forenden af gangen.

Køkken alrum – Et farvemekka blandet med hvide overfalder 

Fortsætter vi videre ind i lejligheden kommer vi ind i et åbent køkken alrum, som er indrettet med både køkken og stueområde. I stuen er der knald på farverne ved både møbler og det flotte tæppe, som indhegner det hyggelige stueområde. Vender man blikket mod køkkenet ser man dog en total modsætning. Her er der nemlig fyldt med hvide overflader og kun enkelte farver. De to modsætninger skaber dog en perfekt balance til køkken alrummet, og er med til at dele rummet op. 

Soveværelse – Toner af natur & smukke træ elementer 

Det næste rum vi skal besøge er soveværelset, som er inddelt i to sammenhængende rum. Det ene rum er indrettet med et hyggeligt kontor, og det andet med et soveværelse. Der er i begge stuer indrettet med lyse elementer, træ og masser af natur, som er med til at skabe en dejlig varm stemning.

Bad – Minimalistisk & maskulint

Badeværelset er dejligt stort og rummeligt. Det er indrettet med mørke elementer og fremstår meget maskulint. Kigger man rundt bliver man mødt af grønne stilleben, guldelementer og naturfarver, som bryder lidt af det maskuline look badeværelset har. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide