Bolig & DIY

H&M Home: Holiday/ Winter 2015

Selvom vi har lidt svært ved at indrømme det, så venter vinteren lige om hjørnet. Heldigvis bringer vinteren et hav af nye og lækre kollektioner med sig, og H&M Homes nye vinterkollektion er bestemt en af dem.

Kollektionen er en af de mest omfattende Holiday-kollektioner H&M Home har lavet indtil nu.  Og her kan du finde alt fra festlige røde farver og items der er inspireret af naturen, til feminine pink nuancer og masser af glamour i form af sølv, guld og pailletter. 

Vi er selv ret vilde med kollektionen, og selvom der er lang tid til jul, så glæder vi os allerede.

Kollektion vil kunne købes online samt i H&Ms butikker fra slutningen af oktober.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *