Hvide gulve & farverige detaljer

Denne fine bolig byder på et hav af charmerende og anerledes detaljer, som får dig til at vil se meget mere af det lille hjem. Lejligheden er nemlig indrettet med lyse smukke rum, som har en charme fra 1900-tallet og med farverige og dekorative løsninger, som gør lejligheden helt speciel. Læs med og lad dig inspirere.


Entré – Udnyttelse af smalle rum
 

Når vi træder ind i den smukke lejlighed, bliver vi mødt af en lang og smal gang. Gangen er udnyttet rigtig godt med skoskabe hele vejen hen. Herudover er der sat fokus på at få tingene op i højde, så der er er plads til opbevaring af nøgler og overtøj, men også plads til det dekorative i form af et spejl og blomster.


Stue – Sjove fund &  farverige toner

Fortsætter vi videre ind i lejligheden, kommer vi ind i en stue fyldt med sjove fund og stilleben. Her kan du finde alt fra spændende coffee table books til trækaniner og old school skrivemaskiner. Jo mere man kigger rundt i lokalet, jo flere små og finurlige objekter finder man. 


Køkken – Mix and match

Køkkenet er indrettet med et fint lille spiseområde med plads til fire. Her har man valgt at indrette sig med forskellige stole i forskellige farver, hvilket er med til at give det et super fedt og personligt look. 

Den grønne pastel farve, som er over køkkenbordet passer perfekt til de røde nuancer, der ses i køkkenet, herudover er de farverige toner med til at bryde det ellers meget hvide look.


Soveværelse – Gadget show-off

Har du en super sej gadget derhjemme, som du bare gerne vil vise frem? Så gør ligesom i denne lejlighed. Hæng den op! Det giver rummet masser af personlighed og vil helt sikkert få dine gæster til at spørge ind.

Udover at cyklen tager en masse fokus i rummet, så er der også her indrettet med farver, som bryder det hvide look. I hjørnet ved siden af klædeskabet, har de udnyttet det stykke plads der var mellem væg og skab til opbevaring af sko. Her er der indsat hylder hele vejen op, hvilket er en super smart opbevaringsløsning. 


Badeværelse – Feminine toner

Badeværelset er indrettet med smukke hvide farver og træ. Herudover ses der små feminine detaljer som de rosafarvet håndklæder, den lille plante på vasken og de fine produkter rundt på badeværelset. De grønne planter er med til at give badeværelset mere varme, så det ikke virker så hvidt og klinisk.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og