Kærlighed til vintage looket

Vi er vilde med det rå vintage look, som gamle møbler og interiør kan have. Looket stråler af historier, hjemmelighed og masser af personlighed, hvilket vi må sige at denne bolig bestemt også gør. Læs med og kom indenfor i et hjem spækket med gamle vintage fund og nedtonet farver.

Masser af lys og grå toner

Når vi træder indenfor i det lille hjem, bliver vi mødt af en stor og lys gang, som er indrettet med en lille kommode, grønne stilleben og en kobber loftlampe. Kommoden har et super sejt gråt look, som man sagtens kan gøre efter ved brug af en grå olie maling og lidt sandpapir. 


Historiske detaljer

Fortsætter vi ind i stuen bliver vi mødt af et sort og stort skrivebord, som har et smukt vintage look, som bare venter på at få fortalt dets historie. Kigger vi rundt i stuen er der indrettet med et lille hyggeligt sofahjørne, hvor der er plads til at læse dagens avis og få sig en kop kaffe.

På væggene hænger der flotte gamle guld rammer samt et stort sort hvid fotografi, som passer perfekt ind i den seje vintage stil.

Guldrammerne er igen også et look du sagtens kan efterligne. Mange genbrugsbutikker ligger nemlig inde med guldrammer i et hav af forskellige størrelser, så kig endelig forbi din nærmest genbrugsbutik, hvis du vil gøre looket efter.


Moderne designet mikset med vintage

Det næste rum vi skal besøge at køkkenet. Her har man blandet moderne design med vintage looket, hvilket i dette tilfælde fungerer rigtig godt. I det ene hjørne er der sat et smukt og gammelt vintrineskab til opbevaring af porcelæn og andre ting, som man gerne vil vise frem. I dette fine skab bliver der blandt andet vist et billede af en fisk, gammelt snor, en rå trækasse og andre gamle fund. Alle fund som passer perfekt ind i den rå vintage stil.


Nedtonet farver og guld detaljer

Det sidste rum vi skal besøge er soveværelset, som er indrettet med nedtonet farver og gulddetaljer. I det ene hjørne er der indrettet med et lille sminkebord som også sagtens kan bruges som skrivebord.

Ved siden af det lille bord er der indrettet med en rå metal kurv til opbevaring af sengetøj, hvilket er en super smart løsning, som man sagtens kan gøre efter i sit eget hjem.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide