Vind et smukt kugletæppe fra Shop ChriChri

Ved at besvare spørgsmålet ovenfor deltager du i konkurrencen om at vinde et kugletæppe fra Shop ChriChri. Når du deltager i konkurrencen accepterer du, at modtage spændende nyhedsbreve pr. mail fra Club ChriChri. Afmelding af nyhedsbrevene kan til en hver tid ske via afmeldingslink i de fremsendte mails.

Shoppen har fået et lækkert nyt look, og det skal fejres! Derfor har I, vores kære læsere, nu muligheden for at vinde dette smukke kugletæppe fre Shop ChriChri. Tæppet er håndlavet og kuglerne er enkeltvis trukket på snor og vævet sammen til tæpper.

For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på spørgsmålet i den hvide boks.

Held og lykke!

Psst.. Få hjælp til svaret lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og