Vis os dit hjem: Andreas M. Hansen

Facts

andreas.jpg

Andreas M. Hansen er 24 år, og bor i en verden af minimalisme og kalligrafi i en lejlighed på Nørrebro.

Andreas M. Hansen er 24 år og bor på Nørrebro. Han har igennem de sidste 3-4 år levet af at være kreativ, på mange forskellige måder. I lidt over et år har han ved siden af sit daglige job kørt sin Instagram profil, som startede med kun at handle om typografi, men som nu har udviklet sig til hans egen minimalistiske verden, med bla. kalligrafi og indretning.

Til dagligt arbejder Andreas som designer og iværksætter. Han har i 3 år arbejdet med start-up virksomheder, da han elsker at være med fra start og skabe noget nyt. Ved siden af har han sin egen virksomhed, hvor han laver kalligrafi til en masse forskellige ting – i år lavede han f.eks en masse penselstrøg til ELLE Style Awards. 

Andreas har faktisk aldrig rigtig haft en særlig stor passion for indretning, han har boet nogle forskellige steder i udlandet, hvilket har gjort det svært at indrette fordi han kun var der kortere tid af gangen. Sidste år købte han så en lejlighed i København og gik straks igang med at indrette den i sin sort/hvide stil. For Andreas er det vigtigt at der er lyst og minimalistisk, men at man stadig bevarer sit eget touch, så det også er lidt personligt.

Hjørnet hvor Andreas gerne ville tilbringe mere tid med en G&T og en bog – hvilket dog sker for sjælendt.. Alt for sjælendt. 

6428.jpg

Andreas er heldig at have et stort 14 kvadratmeter kælderrum med egen adgang direkte fra lejligheden, hernede har han lavet sit lille studie, hvor han tegner kalligrafi.

6429.jpg

Der er over 3 meter til loftet, hvilket man måske kan fornemme her. Andreas synes at det er utrolig rart med så meget mere luft omkring sig.

6430.jpg

Det er her Andreas ofte sidder og arbejder, når han arbejder hjemme – med en god samling af typografi-bøger i baggrunden. 

6431.jpg

Lejligheden er oprindeligt en gammel butik, som er lavet om til beboelse – den er derfor i flere niveauer, som man kan se her med små trapper op til. 

6432.jpg

Andreas elsker sit “time travel”-ur, som er lavet af en bekendt designer fra NY, Tobias Van Schneider. 

6433.jpg

Det lille indhak i væggen passer perfekt til alle mulige og selvfølgelig også sko!

6434.jpg 

Da Andreas flyttede ind var dette bare et stort åben rum, i to forskellige niveauer – men fornyligt fik han special-lavet en stor og super lækker glasvæg, som uden tvivl er hans bedste køb nogensinde!

6435.jpg

Hvis du vil se mere fra Andreas’ cool hjem, kan du finde ham på Instagram under navnet @Andreasmhansen

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være