Vis os dit hjem: Anne Askjær

Facts

anne_a.jpg

Anne er 25 år og bor i hjertet af Kolding sammen med sin kæreste Søren og deres søn August, i deres 106 kvm store lejlighed.

Anne er 25 år og bor i hjertet af Kolding sammen med sin kæreste Søren og deres søn August på knap 1,5 år. De bor i den fineste lejlighed på 106 m2, med højt til loftet, stuk og udskårne gulvlister – en lejlighed lige efter Annes hoved. Hun drømmer om et hus i samme stil, når de engang skal finde deres eget, og det er Søren heldigvis enig i. Til dagligt læser hun en cand.it i Webkommunikation på Syddansk Universitet i Kolding – kun et stenkast fra deres lejlighed.   

Anne går meget op i indretningen af parrets hjem – og Søren kalder det også for hendes “evighedsprojekt’’. Anne har tidligere eksperimenteret meget med forskellige stilarter og hentet meget inspiration fra blade, blogs osv. – det gør hun stadig til en hvis grad, men hun føler nu, at hende og kæresten endelig har skabt deres egen minimalistiske stil. Nogle vil måske beskrive parrets hjem som kedeligt og farveløst, men Anne elsker de rolige og dæmpede nuancer, som gør at hun slapper bedre af, når hun befinder sig indenfor hjemmets fire vægge, hvilket hun prioriterer højt.

 

Anne elsker friske blomster – og gerne nogle i sarte farver der ikke skiller sig for meget ud i forhold til den øvrige indretning. Blomsterne er med til at skabe liv og give rummet en god harmoni. 

 

Sofaområdet er hun særligt glad for. Skænken med billederne skaber dynamik i rummet, og så elsker hun, at billederne står på skænken fremfor at hænge på væggen – det giver et lidt rodet og ufærdigt udtryk, som hun er vild med. Lige for tiden drømmer Anne dog om, at udskifte billederne – så det bliver uden tvivl hendes næste projekt. 

 

Bakkebordet fra Normann Copenhagen er et af Annes favoritkøb. Det er så fint med sin sarte grå farve, som passer perfekt ind i stuen. Desuden skaber bordet fylde uden at virke for tungt og bombastisk. Det betyder meget for parret, at tingene i deres hjem harmonerer med hinanden og skaber ro. På bakkebordet er deres stearinlys placeret – brugte som ubrugte. I stedet for at gemme stearinlysene væk, synes Anne at det er lidt hyggeligt at have det stående fremme i kurve og glas – og så giver det også lidt kant til den øvrige indretning. 

Parret bruger utrolig meget tid ved deres spiseområde, da de ikke har plads til et spisebord i køkkenet. Anne er særligt glad for deres københavner lamper, som parret selv har lavet. Lamperne skaber en rigtig god kontrast med sin patina og ru overflade til de øvrige ting – og så giver de bare et rigtig godt og behageligt lys. 

 

Soveværelset er også holdt i lyse og neutrale farver som resten af lejligheden. Parret har kun de mest nødvendige ting i soveværelset, da de begge værdsætter den plads og luft, som det skaber – dog kunne Anne godt tænke sig et tv i rummet.

Hvis der er en ting, som Anne slet ikke kan få nok af, så er det planter. Faktisk har Søren givet hende forbud mod at købe flere planter! Hendes absolutte favorit er Monstera-planten. Indtil videre har hun fire af slagsen, og er endda ved at gro en lille baby-monstera. Hun synes, at det er så hyggeligt at følge planternes udvikling, og kan blive helt glad, når der kommer et lille nyt skud. 

Både Anne og Søren er begge meget glade for deres sofa. Faktisk er det en billig en af slagsen, men den er utrolig behagelig og ikke mindst praktisk. Det betyder utrolig meget for dem, at deres hjem og møbler kan tåle at blive brugt og ikke mindst klare eventuelle uheld, da det næsten ikke er til at undgå med en dreng på 1,5 år.

 

Vil du se flere billeder af Annes smukke lyse hjem, så kan du følge hende på Instagram lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og