[single_post_category_name]

Vis os dit hjem: Mia Mortensen

Mia Mortensen er 27 år og, bor sammen med sin kæreste Martin og deres kat Fuji, i deres fine lille byhus i Skanderborg, tæt på søen og bøgeskoven. Parret flyttede fra Aarhus i februar, da de simpelthen ikke kunne stå for huset og dets charme, og tænkte at efter 8 år i en lille lejlighed i Aarhus C, var det på tide at flytte i deres eget.

Til hverdag arbejder Mia som freelance fotograf, med base i Skanderborg og Aarhus, hvor hun fotograferer alt fra mode, interiør og mad – til erhvervsportrætter og events. Hendes hjem skal kunne få hende helt ned i gear, når det er det hun har mest brug for. Det skal også inspirere og give hende plads til at være kreativ og udføre sit arbejde, om det så er retouching eller et shoot der skal udføres. Stilen i Mias hjem er derfor også minimalistisk og nordisk, med naturlige og rolige farver, der brydes af rå materialer og hyggelige tekstiler. Det skaber ro og harmoni, og giver plads til de små detaljer, som hun har valgt at holde i messing, beton, træ og læder.

Mia har altid haft en æstetisk sans og et blik for detaljer, linjer og rum-fornemmelse, hvilket hun også bruger i sit arbejde som fotograf.  Denne evne nyder hun nu at kunne overføre til deres nye hjem, og skabe en base som er 100% dem.
 

Den mørkegrå sofa, er en god kontrast til det lange tæppe med et simpelt grafisk mønster, og det hvide firkantede sofabord fra Hay. Mia elsker at bruge tæpper, til at skabe små stationer og hyggehjørner med. Parret bruger tit hele søndage på bare at flyde i sofaen og se netflix.

1.jpg

Deres fine væg fra 1700-tallet med masser af historie, har fået selskab af Wegner-stolen og en taburet, som står perfekt til det mørke træ og håndlavet mursten. Det er et af Mias yndlingssteder i huset, da design og stemning går op i en højere enhed.

2.jpg

Clean og overskueligt kontor i sort og hvidt. Det giver plads til at fokusere på de billeder Mia arbejder med, men har samtidig et stærkt grafisk udtryk der gør det moderne og indbydende. 

3.jpg

Mias lille blomsterhjørne fuld af keramik og glas. Rullebordet er hjemmelavet med træ fra Baejkon Barstado. Væggen på trappen føltes så bar, så parret valgte af male den i en grå tone som matcher sofaen, samt tilføje en læderstrop til deres opbevaringsrum.

4.jpg

Det lyseste spot i huset, hvor møblerne er hvide og lidt mere organiske. Kelimtæppet har Mia købt på auktion, og Verner Panton lampen er et kup fra den blå avis. Mia elsker de lyse møbler, mixet med genbrugsfund og hjemmelavet plakater og tegninger. Det bløder det hele op og giver et personligt præg.

5.jpg

En lille oase der er skabt af genbrugstræ fra bl.a. traller. Palmerne er fra Ikea, samt puder, hynder og lanterner.

6.jpg

Mia elsker at dække bord og pynte op. Her har hun fundet en fin lyskæde med små rispapirskugler, friske blomster, et tyndt viskestykke og lanterner, samt muslinger og sten som hun har samlet op på Saxsild Strand. 

7.jpg

Mia går meget op i at skabe stemninger rundt omkring i huset, og soveværelset skal være et sted der er friskt og roligt på samme tid. Hun har lavet en collage af sine egne fotos og cd-covers, og puttet dem i gamle guldrammer. Bænken er af elmetræ der er købt hos træmanden Baejkon Bastardo i Aarhus C.

Hvis du vil se flere af Mias smukke billeder, kan du finde hende på Instagram under navnet @Miamortensenphotography elller tjekke hendes hjemmeside ud lige her

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide