[single_post_category_name]

41 kvadratmeter fyldt med feminine detaljer

I denne uge byder vi jer indenfor i et smukt og feminint univers, som er spækket med skønne detaljer. På trods af boligens kun 41 kvadratmeter, er det nemlig alligevel lykkedes at indrette en chik hybel med plads til alt, hvad man har brug for.

Når vi træder indenfor i det lille hjem bliver vi mødt af en entre, som er indrettet med blålige nuancer både på væggen og på gulvet. Entreen er indrettet med meget enkle detaljer, hvilket er med til at skabe luft og plads.

Det næste rum vi besøger er lejligheden største rum, som er inddelt i to, så der er plads til både soveværelse og stue. Rummet er opdelt med en super smart løsning, nemlig en halv væg, som giver rummet meget mere luft, end hvis væggen havde fortsat op til loftet. Til små rum er denne løsning super god. Kigger vi rundt bliver vi mødt af grønne stilleben, smukke gulddetaljer og ikke mindst en meget nordisk stil. 


Ved siden af soveværelset ses et meget lille rum, nogle vil måske nærmere kalde det et skab, som man på normalvis nok ville have brugt, som garderobe. Dette er dog ikke tilfældet her. Rummet er nemlig indrettet med det fineste lille kontor, som stråler med feminine pastelfarver og kobber detaljer.


Køkkenet er indrettet med det fineste blomstertapet, som matcher til det blå mosaik på væggen. Alle andre elementer holdt i hvide nuancer og træ, hvilket gør at tapetet rigtig kan stå frem.


Det sidste rum vi skal besøge er badeværelset, som er indrettet med hvide og grå elementer. Her bliver der også kælet for de feminine detaljer med blomster, gamle vintage fund og plads til beauty-produkter m.m. Over toilettet er der indrettet med væg-til-væg hylder, hvilket er en rigtig god løsning, når man har mangel på plads.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide