DIY Guide: Tatover efterårets smukke blade

Items

Efterårs blade i smukke farver og former

Hvid Posca tusch

Saks

Snor eller tråd til ophængning

 Til vægophænget skal du bruge:

Grillspyd fra supermarkedet

Bidetang

Snor til ophæng

Gabriella Hansen er DIY blogger og indehaver af www.frkhansen.dk. Hun er super kreativ og laver både store og små DIY projekter, dog har de alle det tilfælles, at de er super flotte! Se med nedenfor når hun deler den fineste efterårs DIY med os.

______

Efterårsferien er skudt i gang og naturen er fyldt med smukke farver. Dette DIY projekt giver dig mulighed for at tage lidt af naturen med indenfor og skabe en moderne og personlig efterårsstemning helt ind i stuen. De tatoverede blade er sjove at lave og kræver kun en hyggelig gåtur, snor og en tusch. Alle kan være med store og små. Så lad os komme i gang!

1. Tag i parken eller skoven og saml flotte nedfaldne blade. Det er bedst at gøre en regnfri eftermiddag, når duggen er væk. De indsamlede blade skal presses for ikke at krølle sammen under tørring. Giv dem 1-3 dage alt efter størrelse. Lad vær med at bruge yndlingsbogen til presning. Brug i stedet et magasin som gerne må få fugtige sider. Læg et blad på hver side. Luk magasinet og placer en tung bog ovenpå.
2. Når bladene er ved at være tørre kan du tage dem ud og begynde at tegne mønstre på dem. Husk at tegne på både bladets forside og bagside. Ejer du ikke en Posca tusch kan du også bruge en sprittusch eller maling.

3. Når tegningerne er tørret kan d du sætte snor i bladets stængel. Jeg har brugt en fin tynd guldtråd. Sæt et blad fast i hver sin ende af snoren og fortsæt med at lave par, indtil du har den ønskede mængde.

4. Tag et grillspyd og klip den spidse ende af med en bidetang.

5. Klip et stykke snor og bind en knude på hver ende af grillspyddet. Jeg har brugt en 1  mm lædersnøre. Alternativt kan du bruge garn eller sytråd.

6. Nu kan du vikle bladene rundt om grillspyddets midte og sætte bladene som du ønsker. Så er der bare tilbage at finde den rette plads på væggen og få efterårspynten op at hænge.
Håber I alle får samlet og dekoreret en masse smukke blade og nyder det lækre efterår. 


Hvis I vil se flere DIY projekter kan I kigge forbi Gabriellas blog, Frk. Hansen, hvor der er et nyt DIY projekt hver uge.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være