Indretning af 45 m2: Få plads til køkken, soveværelse & kontor i et rum

En ting er at skulle indrette sig på 45 kvadratmeter, men hvad gør du, når du kun har et rum at gøre godt med? Det viser vi dig her med denne skønne svenske hybel bestående af kun et enkelt rum.


Når vi træder ind i lejligheden, bliver vi mødt af en fin og meget rummelig gang taget lejlighedens størrelse i betrækning.  Her er der indrettet med hvide og enkle elementer, samt et fint og blomstret tapet på væggene. 


Fortsætter vi videre ind i lejligheden, kommer vi ind til lejlighedens eneste rum nemlig et rum, hvor der skal være plads til soveværelse, stue, kontor og køkken, hvilket man må sige er lykkedes rigtig godt.


Rummet er nemlig inddelt i små sektioner. I det ene hjørne er der indrettet med et lille sofaområde med plads til afslapning og hygge. I modsatte side ses ”soveværelset” som er indrettet med en lille seng, en læselampe og en reol med plads til aftenlæsningens bøger. Det som adskiller de to hjørner er ikke kun møblerne. Rummet er nemlig også inddelt med to forskellige farver på væggen, hvilket er en super smart løsning, når man skal indrette flere rum i et.


I det tredje hjørne er der indrettet et lille kontorområde, hvor der er plads til at fordybe sig i arbejde og kreative projekter. Skrivebordet er smallere end et normalt skrivebord, hvilket er med til at spare på den i forvejen manglende plads. 


Rummet munder ud køkkenet, som er indrettet med smukke hvide overflader og et lille spiseområde med plads til fire. Her er der også mulighed for at lægge en ekstra plade i bordet, så der er plads til flere gæster. En rigtig god løsning, når man bor på få kvadratmeter.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være