Sådan indretter du et hjem på 32 m2

At indrette et hjem på få kvadratmeter kan hurtigt blive en svær opgave. Derfor lader vi jer komme på besøg i den svenske bolig, som kan give jer inspiration til hvordan I skal indrette jer, hvis I bor småt.


Når vi træder ind i det lille hyggelige hjem bliver vi mødt af en rummelig gang, som er indrettet med et stort klædeskab med plads til tøj og overtøj. Klædeskabet er gemt væk med et gardin, så der ser pænt og ryddeligt ud, når man træder ind i lejligheden.
Fortsætter vi ind i lejlighedens største og eneste rum, er der indrettet med en flot sovesofa, som kan anvendes som sofa om dagen og som seng om aften. Multifunktionelle møbler er et klart must, når man bor på få kvadratmeter, da de udnytter dine kvadratmeter bedst muligt.
Køkkenet er indrettet med en lille spiseplads til to, dog kan bordet slåes ud så der er plads til flere – endnu en smart løsning, når man ikke har så meget plads at gøre godt med.
Kigger vi rundt i køkkenet er der indrettet med fine hvide overflader og smukke grønne stilleben, hvilket gør køkkenet dejligt lyst og hjemmeligt at se på. 
Det sidste rum vi besøger er badeværelset, som er indrettet i grålige og hvide toner. Den lille blomst på håndvasket er med til at give badeværelset mere liv og giver det en mere hyggelig stemning.

Ønsker du at opnå samme look, som i lejligheden ovenfor? Så har vi samlet en række items, som vil være med til at give dig mere plads i din bolig:

Sovesofa fra IKEA – Garderobe fra IKEA – Knager fra Ellos
Gardin fra Ellos – Slå-ud-bord fra IKEA

Kan indeholde affiliate links. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og