Shine like a star

Sommeren er forbi og efteråret står for døren. Det er tid til at omrokere garderoben, og få placeret stiktrøjen og uldstrømperne forrest. Kender du følelsen, når solens stråler rammer dit vindue, og du føler dig forpligtet til at opholde dig udenfor, men du faktisk allermest har lyst til at bruge dagen indendørs, og sætte et skub i en masse hygge.

Her på redaktionen faldt snakken på efteråret – og alt den blæst og regn vi allerede er træt af, men som vi helt sikkert skal være forberedt på at stå imod i mange måneder forud. Snakken tog sig en drejning, og hemmelighederne blev lidt efter lidt trukket ud af ærmet, omkring hvor mange gange vi egentlig tager os selv i at finde på en undskyldning, for at få lov til at blive indendørs. Men temperaturen er dalende og tiden er mere end oplagt til at bruge flere af døgnets timer indendørs.

Sofaen er stuens centrale midtpunkt, og stedet der kan skabe rammen for nogle gode stunder i løbet af efteråret. Men nogen gange skal der nogle ændringer til, for at give lidt mere shine, og får at ens hjem bliver klar til når vi går i vinterhi. Men selv de små forandringer kan være med til at skabe et helt nyt hjem.


Carina har fået øjnene op for Shine Like a Star, som sælger det fineste interiør. Hun står og skal flytte i hus, og har søgt i en uendelighed for at finde de perfekte puder til hendes nye sofa. Det hun eftersøgte var nogle puder i forskellige størrelser både firkantet og aflange, også kunne hun ikke stå for Shine Like a Stars fine motiv, som udtrykker nogle kvindelige og feminine elementer. Puderne er nogle der både kan pynte, se indbydende og samtidig være afslappende, og det er de bestemt.


Men ingen hygge uden levende lys. Carina er helt vildt fascineret af stjerner, og når det er for koldt at være ude i vintermørket, så kan hendes puder og smukke lys gøre det muligt at skabe sit eget stjerne univers i hendes eget hjem. 

Efteråret er her, vi kan med god samvittighed sætte os ned og nyde den hjemlige hygge. Tænd stearinlysene, smæk os godt tilrette i de smukke puder, dæmp lyset, byd hyggen velkommen og oplev at dit hjem vil Shine Like a Star. ­­­­

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og