Vis os dit hjem: Gabriella Hansen

Facts

Gabriella Hansen er 28 år og arkitektstuderende. Hun bor I Aarhus med sin kæreste, i deres lille 3-værelset lejlighed på 68 m2.

Gabriella Hansen er 28 år og bor centralt I Aarhus. Her bor hun med sin kæreste i deres lille 3-værelset lejlighed på 68 m2, som de købte og renoverede sidste sommer. Gabriella er kandidatstuderende ved Arkitektskolen Aarhus – og tog i sommers orlov for at tage grunduddannelsen til snedker. Ved siden af hendes studier er hun tilknyttet en ungdomsskole, som underviser i kreative fag og hun har derudover DIY-bloggen frkhansen.dk som er et inspirerende rum for hende selv og hendes læsere.

For Gabriella er hendes hjem både en arbejdsstation og et sted hvor hun skal kunne slappe af og koble fra. Det er vigtigt at de ting der omgiver hende, kan klare store armbevægelser, da hun altid har gang i diverse krea-projekter. Parret køber rigtig mange af deres ting brugte, hvilket betyder at Gabriella aldrig skal være bange for at komme til at lave ridser – da de allerede er der, hvilket hun elsker.

Parret bor meget lyst og det gør de pga. den ro det skaber! Gabriella holder også meget af at kunne skifte ud og flytte rundt, hvilket hun gør bedst på et ”hvidt lærred”.  Billige ting, smukke fund og Ikea-løsninger, er hvad parrets hjem består af – og Gabriella bruger ikke mange penge på hjemmet, mest pga. at hun har været på S.U stort set hele sit voksne liv, men også fordi hun slet ikke synes, at det er nødvendigt. Der skal bare være rart at være!

Sofaen er et skønt kompromis mellem Gabriella og hendes kæreste. Han ønskede sig en flyder – gerne med chaiselong og Gabriella drømte om en smuk siddesofa i et stramt design. Denne løsning med puf passer dem begge rigtig godt! Gulvlampen er købt på et loppemarked for 50 kr og mange af puderne har Gabriellas mor syet til dem.


Over deres spisebord har Gabriella lavet et planteophæng, som gør det let at skifte udtryk med planter og andet pynt. Hun har det med at samle sine ting i små og større klynger og det er hendes kompakte billedvæg et godt eksempel på! For Gabriella giver det mere ro i hendes hjem at samle tingene, end at sprede dem ud. Og da parret bor småt er det vigtigt at rummene føles store! Det opnår de ved at samle tingene og skabe større frie åbne flader. Mange af rammerne er købt i genbrugsbutikker, hvor man kan få smukke trærammer til ingen penge – hvis man bare lige lærer, at flytte fokus fra indholdet i rammen til selve rammen!

Kunne du tænke dig at lave dit eget planteophæng, kan du finde en DIY-guide på Gabriellas blog lige her

Billedvæggen består udelukkende af danske kunstnere og Gabriellas egne kreationer. Hun har byttet sig til nogle og fået andre foræret – på den måde er væggen blevet meget personlig. Den store ramme bag hende, var dog en svær nød at knække, da det kan være svært, at finde noget der kan fylde så stor en ramme ud! Derfor købte Gabriella en rulle gavepapir med marmor print og satte i. Det kostede hende under 10 kr. og hun er selv ret vild med effekten.

Der er ikke meget plads i parrets lille køkken. De købte derfor en stang i Ikea og spraymalede den hvid – her er der plads til både våde – og tørre viskestykker, skærebrætter, planter og et af Gabriellas yndlings loppefund; bordskåneren fra Voss, formet som en fisk.

I forbindelse med deres køkken har parret en lille smal gang. Det er derfor ikke nemt at bruge den til noget som helst. Derfor kastede Gabriella sig ud i at gøre den lidt lækrere og tegnede et blomster-tema over 2 måneder. Processen var sjov og hun havde fra starten besluttet sig for, ikke at måtte lave skitser, hverken på papir eller på væggen – da det godt måtte være lidt skævt!

Gabriella er så heldig at have fået råderum over lejlighedens ekstra værelse, som er blevet til hendes krea-rum! Her er fyldt med dimser og dutter, maling og lim – og, som det ses, så samler hun også på sakse!

Som resten af parrets lejlighed er soveværelset også meget lille og der er derfor ikke plads til et sengebord. De har i stedet hængt en Ikea gallerihylde op over sengen, som fungerer perfekt til pynt, et glas vand og et par mobiltelefoner.

Vinduet i stuen er blevet dekoreret med fine små tegninger, da parret bor lavt og midt i byen. Gabriella havde derfor behov for, at få skærmet lidt af på en dekorativ og pæn måde, uden at det tog alt for meget lys. Tegningerne er både en billig og sjov måde at skabe pynt på! Det hele er tegnet med Posca tuscher og kan fjernes med en fugtig klud. Det er altså ikke permanent og man kan skabe mange fine personlige udtryk med blot en hvid tusch!

Hvis du gerne vil se mere til Gabriellas projekter og følge med i hendes krea-univers, kan du følge med på hendes Blog, Facebook og Instagram

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide