Vis os dit hjem: Louise T. Johansen

Facts

Louise T. Johansen bor i Hedensted i et hus på 114 kvm sammen med sin familie. Udover at være kontorassistens er hun mor, instagrammer og blogger. 

Louise bor i den lille by Hedensted i mellem Vejle og Horsens i et 114 kvm stort hus, sammen med sin familie. Til daglig er hun deltids kontorassistent ved Vejle kommune og er derudover  mor til 2 piger og blogger på hendes blog, som efterhånden også fylder en del i hendes liv. 

Bloggen startede Louise som et hygge-projekt for fire år siden imens hun ventede sit andet barn. Louise har på de 4 år gennemgået mange forandringer, lige fra retro til stilrent. Med tiden har Louise dog opbygget en stor interesse for tidsløs klassisk dansk design, og har det sidste års tid endelig fundet ro i sit hjem, hvor der nu er mindre udskiftning af ting, hvilket har resulteret i at hun nu trives mere i sit hjem end nogensinde før.

Louise prøver så vidt muligt at begrænse antallet af ”dimser” i huset, for at bevare noget luft til at trække vejret, i det forholdsvist lille hus som er fordelt på 2 etager og en kælder. I husets stueetage finder vi stue, køkken/alrum, soveværelse og badeværelse. Det er her familien befinder sig aller mest. På billederne ses 4 af disse rum, som også er de rum, som Louise oftest viser frem på sin Instagram profil. Det er de rum hun værner mest om, og som hun forsøger at skabe en skøn stemning i. En stemning som både er for voksne, men samtidig har godt med plads til de to små piger i hjemmet.

Familien opholder sig utrolig meget ved spisebordet, som udgør husets hjerte – hvorfor det også er det primære fokus på Louises Instagram. Det er her der bliver spist, hvor Louises datter Merle laver lektier, hvor der bliver tegnet og leget med modeler-voks, juleklippet og lavet kastanje-dyr. Det er her familien bare ér.

I den lille stue har familien i sommers fået bygget en skinne-reol på bagvæggen, som har været med til at skabe en helt særlig hygge i rummet og samtidig skabt plads til en lille skrivebordsstation til Louise, hvorfra hun blogger og samtidig kan følge med i, hvad resten af familien foretager sig.

De to sidste billeder er fra familiens lille repos på første sal. Reposen er gangen imellem Louises to pigers værelse og er holdt helt enkelt, fordi der her bare skal være plads til leg. Hele første salen er faktisk gået hen og blevet døtrenes plads til at udfolde sig på, hvilket de nyder i fulde drag!

Kunne du tænke dig at se mere til Louise og følge med i hendes verden – så følg med på hendes Blog lige her & hendes Instagram lige her 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være