Bogen med gode og lette jule DIY

Facts


Den store gør det selv bog om jul af Lene Nissen, 208 sider,
199,95 kr.

Kan du huske Lene Nissen? Det var hende med den fine jule DIY-bog og de sjove rensdyr lavet ud at toiletruller. Har du haft travlt her i december og har du måske ikke helt overvejet, hvordan dette skal ordnes er her lidt hjælp fra Lene Nissen til fine, nemme og ekstremt julede borkort til juleaften eller julefrokosten. Først har vi lige spurgt Lene omkring juleminder og ynglings materialer at arbejde med. 

Q & A med Lene Nissen

Hvad er dine tre yndlings ting/materialer at arbejde med?

Lige for tiden kan jeg godt lide træ – lyst træ, og så kan jeg godt lide gips (cera-mix). Man kan også altid lave en masse sjovt og smukt med papir af alle slags, fra karton til tyndt fint silkepapir. Og så er der jo alt det andet. Jeg elsker naturens materialer, specielt her op til jul. Og glitter og glimmer skal man jo heller ikke gå uden om – det er svært at begrænse sig. Jeg har lige lavet en julestjerne på træ med tavlelak og en lyskæde fra Netto, den er jeg ret glad for. Du kan få en guide til at lave den her.

Hvad er dit bedste juleminde?

Jeg tror, det er, når jeg som barn skulle spise ris a la mande, og min søde farfar altid smuglede mandlen over til mig. Selvom jeg kun spiste 1 skefuld, for jeg bryder mig virkelig ikke om det, endte jeg alligevel med mandelgaven.

Hvad er dine juleønsker?

Det har jeg faktisk ikke tænkt over endnu, men nok helst oplevelser, gode middage, spa ophold, weekend ture og den slags. Jeg syntes, at vi har så meget, og jeg kan jo ikke ønske mig en ny bil – det er nok lidt over budget.

Psst… Se den nemme DIY guide til at lave de fineste bordkort lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og