En stilren oase i Sverige

I Sverige ligger denne fantastiske lejlighed bestående af 68 minimalistiske og stilrene kvadratmeter. En lejlighed med store vinduespartier, så man rigtig kan nyde den smukke udsigt. Læs med og kom indenfor i den svenske oase. 


Når man træder ind i boligen bliver man mødt af et smukt sort gulv, som matcher den klassiske sorte dør med guld detaljer. Allerede her fornemmer man den stilrene indretning, som boligen har.


Entreen munder ud i boligens største rum, hvor der er plads til både køkken, stue og kontor. Rummet er indrettet med grålige , sorte og hvide toner, som er med til at skabe det enkle og stilrene univers.


Bag den grå dør gemmer sig en garderobe, hvor der er plads til tøj og sko – en smart løsning, som er perfekt i små hjem.


Soveværelset har ikke mange kvadratmeter at gøre godt med, dog er der lige præcis plads til en seng. De små stilleben og fine billeder på væggen er med til at skabe atmosfære i et ellers meget hvidt rum.


Det sidste rum vi skal besøge er badeværelset. Badeværelset er også indrettet med sorte og hvide detaljer, hvilket er med til at gøre det dejlig rent at se på. På vasken er diverse produkter vist frem, som giver badeværelset en dejlig følelse af hotel-luksus.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være