Bolig & DIY

En stilren oase i Sverige

En stilren oase i Sverige

I Sverige ligger denne fantastiske lejlighed bestående af 68 minimalistiske og stilrene kvadratmeter. En lejlighed med store vinduespartier, så man rigtig kan nyde den smukke udsigt. Læs med og kom indenfor i den svenske oase. 


Når man træder ind i boligen bliver man mødt af et smukt sort gulv, som matcher den klassiske sorte dør med guld detaljer. Allerede her fornemmer man den stilrene indretning, som boligen har.


Entreen munder ud i boligens største rum, hvor der er plads til både køkken, stue og kontor. Rummet er indrettet med grålige , sorte og hvide toner, som er med til at skabe det enkle og stilrene univers.


Bag den grå dør gemmer sig en garderobe, hvor der er plads til tøj og sko – en smart løsning, som er perfekt i små hjem.


Soveværelset har ikke mange kvadratmeter at gøre godt med, dog er der lige præcis plads til en seng. De små stilleben og fine billeder på væggen er med til at skabe atmosfære i et ellers meget hvidt rum.


Det sidste rum vi skal besøge er badeværelset. Badeværelset er også indrettet med sorte og hvide detaljer, hvilket er med til at gøre det dejlig rent at se på. På vasken er diverse produkter vist frem, som giver badeværelset en dejlig følelse af hotel-luksus.

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *