Her er DIY-bogen, der gør det nemt at være kreativ!

Facts


Den store gør det selv bog om jul af Lene Nissen, 208 sider, 199,95 kr.

Mangler du at udforske dine kreative evner? Og savner du nogle DIY projekter, der er nemme at gå til, og hvor du har det meste i hjemmet allerede? Lene Nissen har lige lavet en ny jule DIY-bog, hvor der er lagt vægt på tidens tendens med nørkleri og hjemmegjorte sager. Materialerne er nogle, man kan finde i naturen, har i huset allerede eller som man kan købe for billige penge. Som en ekstra detalje er alle DIY-projekterne markeret med sværhedsgrad, og de fleste er ikke sværere, end at også nybegynderen kan være med. Vi har taget en lille snak med Lene, som selvfølgelig også har delt et sjovt lille projekt med rensdyr med os. 


Q & A med Lene Nissen

Hvad er dit bedste tip til de mest vellykkede jule DIY projekter?

Det må være noget med at turde kaste sig ud i det, have tålmodighed og læse/se instruktionen ordentligt igennem, inden man går igang. Og så måske give det sit eget twist – det er altid sjovest. Og så kan en limpistol redde meget.

Hvordan er din kreative proces fra ide til færdigt projekt?

Jeg har altid en masse idéer lagret i mit hoved, og så udvikler de sig lidt efter, hvad jeg møder af inspiration. Nogle gange er det et materiale, jeg gerne vil afprøve, og andre gange en teknik – det er oftest en af delene, som afføder en konkret idé.

Jeg kan også se en ting og tænke, “ det må man kunne lave selv”, og så er det ikke sikkert, at jeg gør det med det samme, fordi jeg måske mangler et materiale eller en måde at samle tingene på, men pludselig er den der, og så laver jeg den – og så skaffer jeg alle materialerne, og prøver mig frem. Men jeg er så systematisk, at det næsten altid lykkedes. Hvis der er noget, som jeg er i tvivl om, så er jeg ikke bange for at ringe en fagmand op, og spørge hvordan man gør…

Psst.. Du kan se Lenes hyggelige rensdyr projekt lige her.

LÆS OGSÅ: DIY-plakater til dit køkken

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og