Bolig & DIY

Hurtig og nem løsning, der kan fixe din borddækning i en fart!

Items

Grangrene

Små træskiver med bark

Guldkarton

Sort tusch

Er du også kommet lidt bagud i julens mange opgaver? Og ved du ikke helt, hvordan bordet skal dækkes til den næste julefrokost. Her kan Lene Nissen heldigvis hjælpe dig med ”i sidste øjeblik” bordkort, som kan laves med blot lidt gran, en træskive og gyldent papir.

Sådan gør du

Bor et hul i de små træskiver på størrelse med tykkelsen på den gren, du skal bruge. Klip to stjerner i guldkarton. Skriv navn på den ene af dem og lim dem sammen om toppen. Når stjernen er tør, sættes grenen i træskiven – brug evt. en klat lim.

Guiden er fra Lene Nissens bog, som du kan læse mere om lige her

 

LÆS OGSÅ: Bogen med gode & lette jule DIY

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *