Bolig & DIY

DIY Guide: Lav din egen nytårs-guirlande

Items

Silkepapir

Almindelig clips

Saks

Papirclips

Så er der ikke mange dage til, at vi skal skåle og danse det nye år ind. Men har du fået styr på pynten til aftenens festligheder? Hvis ikke så skal du se med her. Vi har nemlig lavet en nem DIY-guide, så du kan gøre dit hjem nytårsklar.

Sådan gør du

Klip 12 stykker silkepapir og læg dem oven på hinanden. Saml papirstykkerne med en clip og klip herefter 5-6 bølger i papiret. Jo større stykker silkepapir du bruger, jo større vil din pompon blive. 

Herefter ruller du papirstykkerne og samler dem med en papirclip. Brug også din papirclip til at sætte pompomen fast på snoren. Gentag processen indtil du synes, at du har nok pynt på din snor og voila – så er du klar med nytårs-guirlanden. 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *