Vis os dit hjem: Line Stützer 

Facts


Line Stützer

Line bor sammen med sin mand og hund i et smukt hjem på Østerbro.

Line er 28 år og bor på Østerbro med sin mand og hund. Til dagligt arbejder hun som UX Architect hos Hello Group. Indretning har altid været vigtigt for Line, men efter at hun er flyttet sammen med manden Henrik, er det nærmere blevet en livsstil for dem begge. De elsker nemlig at nørde og blive inspireret på Pinterest, Instagram og magasiner. 

For Line er det vigtigt at parrets hjem er et sted, folk kan lide at være. Hun bliver så stolt, når folk, der er på besøg, bliver imponerede over det lille hjem på Østerbro, og de udbryder at hjemmet er så rart og hyggeligt et sted at være, men her på redaktionen kan vi kun give parrets gæster ret. Se bare med her, hvor hjemligt og fint et hjem parret har. 
Stuen er indrettet med både nyt, gammelt, billigt og dyrt. Planterne i hjørnet var nogle af de første planter, der kom ind i parrets hjem. Siden hen er det dog gået rigtig stærkt og flere er kommet til. Parret bruger gerne deres søndag på den smukke sofa med serier og junkfood.


Vender vi blikket mod den ene af siderne i stuen ser vi den fineste mørkegrønne væg, som giver rummet masser af dybde. Herudover fremhæver den både jalousiskabet og pantella-lampen. Jalousiskabet er et skab med masser af personlighed, det er nemlig fået i arv fra Lines mormor. 


Soveværelset er indrettet med et hav af loppefund, som parret har fundet på en intensiv jagt i Vestjylland i sommer. Her får loppefundene selskab af en stor grøn plante i en Skyplanter, som Line synes, er ret så sej, og vi kan vidst kun give hende ret.


Soveværelset har været et større projekt for parret. Det er nemlig været 1,5 år undervejs, og har indtil august i år været dækket i savsmuldstapet, men i dag er Line super glad for resultatet :”Nu er jeg til gengæld virkelig glad for det. Betty er også. Når man ikke kan finde hende, ligger hun som regel lige midt på sengen og bobler”.


Dette smukke og personlige hjørne i lejligheden, siger utrolig meget om parret og deres personlighed. Om hjørnet fortæller Line: ”Til venstre er min kæmpereol med alverdens keramik og stentøj, som jeg har meget svært ved ikke at købe mere af. Til højre er Henriks arbejdsplads, som er dynget til i Star Wars – the force is strong with this one. Reolsystemet med skrivebordet har Henriks morfar lavet. Vi har aldrig kendt ham, da han desværre døde rigtig ung, men vi elsker at han er repræsenteret med sit flotte håndværk”. 


Spisebordet er endnu et smukt arvestykke fra Lines mormor og de fine stole er fra Vitra eller nærmere betegnet Standard Chair af Jean Prouvé: ”De var ikke just billige, men til gengæld nogle stole som vi begge havde sukket over meget, meget længe”. 


Sidst men ikke mindst, så ser vi her et glimt fra Henriks arbejdsplads og et lille goddag fra parrets søde hund Betty.

Se flere billeder af parrets smukke hjem på Lines Instagram profil @Linestutzer.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide