[single_post_category_name]

5 fine fund til børneværelset

Her på redaktionen har vi pt. 2 nybagte mødre – og det smitter selvfølgelig af på resten af hønseflokken! Så idag har vi fundet nogle super fine fund frem til børneværelset – to all the moms or moms to be!

Vi er især rimelig hooked på idéen om at bruge A-skilte, til andre formål end dets oprindelige! Man kan jo nemlig bruge A-skilte rigtig mange steder i hjemmet, til forskellige formål – men idag har vi valgt at benytte det fine skilt som tegne-tavle til børneværelset. Og det gode ved disse A-skilte er jo, at når børnene ikke længere gider tegne på A-skilte, kan mor bruge dem til fx. at præsentere menuen i køkkenet – we like!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide