DIY Guide: Lav din egen ’Wall Hanger’

Items

Garn

Saks

Lineal

Træpind

I har sikkert set dem i diverse boligmagasiner, på diverse blogs og som en del af de fine forårsnyheder – nemlig The Wall Hangers. De seje Wall Hangers er overalt og er smukke at have hængende på væggen i stuen, soveværelset eller et helt tredje sted. Her på ChriChri har vi lavet en guide, som guider dig igennem hvordan du laver din helt egen Wall Hanger. Som ekstra hjælp, kan du med fordel se YouTube-klippet nederst i artiklen.

Sådan gør du

Bestem dig for hvor lang du vil have din Wall Hanger. Den som du ser på billedet ovenfor er 44 cm. lang. Tag dit garn og mål op, så du har den længe du ønsker din Wall Hanger skal have. Læg nu din snor dobbelt og klip. (Eks. Er din snor 44 cm. klipper du ved 88 cm.). Gentag processen indtil du ikke har mere garn tilbage.Illustration: Maria Harmuth

Del dit garn i fem lige store bunker, og læg den ene af dem til side. De fire andre skal nu sættes fast på din træpind ved hjælp af en lykke – du samler garnet og kører det igennem lykken. Gentag processen fire gange.
Nu skal du have fat i den femte bunke af garn. Det skal nemlig bruges til at binde sektionerne sammen. Inddel nu de fire sektioner og bind dem med to stykker garn så ledes: 

–       Bind den første sektion sammen med halvdelen af anden sektion ca. 7,5 cm. fra pinden.

–       Bind den anden halvdel af anden sektion sammen med halvdelen af tredje sektion

–       Bind den anden halvdel af tredje sektion sammen med den fjerde sektion.

Herefter ender du med at have tre sektioner, som nu skal inddeles til to. Del derfor den midterste sektion i to og lav de tre sektioner til to ved at binde. Til sidst bindes de to sektioner til en.

Vend din Wall Hanger om, og sæt den fast med et stykke garn på træpinden. Ret din Wallhanger til ved at hive lidt i garnet hist og her indtil du synes at den ser fin ud. Hvis det ønskes kan du studse bunden lidt til, så din Wall Hanger går ned i et v.

Psst.. Ønsker du at gøre lidt ekstra ud af din Wall Hanger, kan du med fordel tilføje et par perler eller en fjer i den nederste samling. Det giver dem et super sejt look.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og