Vis os dit hjem – Jesper Klintdrup Poulsen

Facts

Jesper Klintdrup Poulsen

Bor i sit drømmehus sammen med kæresten Thomas

Jesper er opvokset et hjem hvor begge hans forældre har en stor interesse for boligtrends og god kvalitet. I dag bor han i sit drømmehus sammen med kæresten Thomas. Boligindretning og danske design ikoner har altid været en kæmpe interesse for Jesper,  som man tydeligt kan se på hans Instagram-profil @Klintdrupp.
Instagram-profilen kom til i november 2014, og har siden da vokset hurtigt:

 – Jeg er glad for det netværk jeg har fået på Instagram, og at jeg kan give min inspiration videre til andre interiørbloggere.

Da Jesper og hans kæreste mødte hinanden, havde de begge en stor drøm om at bygge et hus sammen, og 2015 blev året hvor drømmen skulle blive til virkelighed for parret.

– Vores hus skulle være anderledes, og ikke et typisk typehus. Så vi fik den lokale arkitekt til at tegne vores drømmehus, som vi begge allerede havde en masse ideer til. Thomas var skeptisk for det miksede udtryk som facaden skulle have, men i dag ville han ikke have valgt anderledes.

Jesper mener at det er vigtigt at indrette sit hjem personligt, uden at blive alt for påvirket af trends:

LÆS OGSÅ: Vis os dit hjem: Frederikke W.

– Jeg synes det er vigtigt, at man indretter sig personligt, og at man ikke bliver påvirket af en trend. Min interesse for design klassikerne gør at udskiftningen i møblerne for mig bliver minimal, og de skiftende trends i brugskunsten gør at udtrykket nemt kan skiftets. Mit gode råd herfra er at spare op til det du ønsker, uden at gå på kompromis med din egen stil.

Parret har brugt meget energi og planlægning på det indvendige udtryk.

– Vores køkken skulle være funktionelt med et enkelt og stilsikkert design, i dansk kvalitet. Og det må man sige at Nygaard Design, hvor vores køkken er fra, levede op til.

– Jeg er glad for vores køkken alrum. Det er blevet så stort, og med de 50 m2 at udfolde sig på, er der masser af plads til vores store passion for design.

Stuen er indrettet med et 24 m2 nedsunket gulv og store åbne vinduer, som giver et godt lysindfald og plads til at naturen kan rykke indenfor.

LÆS OGSÅ: Vis os dit hjem: Julie Wittrup

Parrets soveværelse/walk-in/badeværelse skulle have en fornemmelse af hotel stemning
med masser af plads og afskærmes fra de øvrige rum som er i den anden ende af huset. Hvilket man må sige er lykkedes rigtig godt.

LÆS OGSÅ: Vis os dit hjem: Mille Grath

LÆS OGSÅ: Vis os dit hjem: Julie Smidt

Parret er begge meget begejstrede for smukke materialer i indretningen. 

– Vi er begge begejstrede for smukke materialer, og vil ikke gå på kompromis med design og kvalitet. Indretningen i vores hjem er et miks af store designikoner, som er blandet med interiørting fra House Doctor, Georg Jensen, Royal Copenhagen og Formel Wood.

_________________

Vil du se mere til Jespers smukke hjem? Så kan du følge ham på Instagram under navnet @Klintdrupp.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og