Vis os dit hjem – Nadin Athena Svensson

Facts


Nadin Athena Svensson

Bor i en lejlighed i hjertet af København sammen med sin kæreste.

Nadin bor til i hjertet af København sammen med sin kæreste. Til dagligt arbejder hun som Head of PR for det danske smykkefirma Hvisk. Her har hun været ansat siden hun flyttede tilbage til Danmark efter, at have arbejdet som stylist og studeret i Stockholm. For Nadin er det vigtigt at hendes hjem er et frirum for hende, og et sted hvor hun kan puste ud efter en ellers meget social og travl hverdag. Parrets hjem afspejler både Nadins og kærestens personlighed – gammeldags, rodet, men fuld af kærlighed. 

Lejligheden er fuld af skjulte kroge, skæve gulve og knirken; og det i sig selv synes Nadin er med til at give lejligheden karakter:

– Og så er der det meget unikke vinduesparti som vi begge faldt for med det samme! Der er en lille udgang så man faktisk kan komme ud og sidde og nyde sin morgenkaffe.

– Vores hjem har ikke en rød tråd og vi sætter os ikke op efter, hvad der er “modern” vi har et miks af forskellige ting, og sammensætter dem som vi føler passer bedst til os og vores lejlighed. For mig har det været vigtigt at være tro mod lejligheden autentiske look; dog er det ingen hemmelighed, at vi begge er utrolig vilde med vintage møbler, med en forkærlighed for dansk design.

Nadin fortæller at intet er ment til at skulle være perfekt i parrets lejlighed, og det er netop det hun så godt kan lide ved den:

– Meningen er vel at man skal kunne komme hjem, smide stængerne op og bare nyde at være HJEMME; for os handler det om at folk føler sig godt tilpas og der er hjerterum og hyggeligt.

Det smukke vinduesparti, er noget af det de fleste falder for, når de kommer ind i parrets lejlighed. Vinduespartiet giver illusioner til de seje New Yorker lejligheder. 

Dette er Nadins yndlings skønhedsprodukter! Hun har siden hun var ganske ung haft en svaghed for beauty produkter, og YSL har især stjålet hendes hjerte

Hjemme hos Nadin er det ingen hemmelighed, at det mest er kæresten, som går op i design. Især dansk design har en særlig betydning. De smukke og unikke møbler på billedet ovenfor er designet af to af parrets gode venner.


Parrets skønne altan med udsigt over Store Strandstræde i København.

Den smukke stol er fra Sixtenerfurt, herudover er der indrettet med vintage fund fra diverse danske brands.

Et lille close up af parrets spisebord. Servicen er fra Royal Copenhagen, og den fine lille lysetage er fra HAY.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være