5 fund der giver mere plads i din bolig

Vi ved alle, at det kan være lidt af en udfordring, når det kommer til indretning af små rum eller mindre boliger. Men bare rolig, der er hjælp at hente. Vi har nemlig samlet 6 fund, som kan være med til at give dig mere plads i din bolig. Se bare med her:


Mirror, mirror on the wall
– spejle er den perfekte måde at snyde sig til mere plads. Spejlet gør nemlig at rummet kommet til at virke større pga. spejlingen.

Spejl fra Jotex


Opbevaring i højder
– i stedet for at have alle dine kasser stående i samme højde, så opbevar op af. På den måde vil du få plads til mere.

Reol fra Ellos


Mini hjemmekontor
– et hjemmekontor behøver ikke at fylde et helt rum, tværtimod. Du kan faktisk nøjes med at indrette dit hjemmekontor blot med en stol og en hylde. På den måde kommer dit kontor til at fylde mindre, og giver dig mere plads til andre ting i dit hjem.

Hylde med skuffer fra IKEA


Opbevaring under sengen
– vi kender alle dette trick, men glemmer det ofte, så dette er blot en lille reminder om, at der altså er masser af plads under din seng til kasser.  

Opbevaringskasse med låg fra IKEA


Klapbord
– hvis dit køkken er småt, så indret dig med et lille klapbord. På den måde kan du både have gæster siddende, men også spare pladsen, når du ikke skal bruge det.

Klapbord fra IKEA

 

LÆS OGSÅ: Sådan indretter du en lejlighed på 34 kvadratmeter

Kan indeholde affiliate links.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og