Du kan nu købe designvindende produkt på budget

En af verdens førende designpriser, iF Design Award, er netop blevet givet til et helt unikt produkt, nemlig til vores svenske nabo IKEA, som har lavet en arbejdslampe med trådløs opladning.

Om Arbejdslampen, RIGGAD, udtaler IKEA selv følgende: “I wanted the charger to blend in easily to make charging a natural part of your home, but it was equally important that it was easy to use. The result is a charging pad with a simple yet interesting design,”

Arbejdslampen er altså med til at gøre hverdagen en smule nemmere. Man kan nemlig blot lægge sin telefon på lampen, og så oplades den automatisk imens man sidder og arbejder. Her på redaktionen er vi ret vilde med ideen om ikke at skulle stresse over et dødt eller lavt batteri, men at vi blot kan overlade telefonen trygt til vores arbejdslampe.

Stort tillykke til IKEA herfra!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide