Sådan indretter du en lejlighed på 34 m2

Der er ingen tvivl om, at 34 kvadratmeter ikke er meget at gøre godt med, men er man lidt kreativ og tænker ud af boksen, så kan det faktisk godt lade sig gøre at få plads det meste. Se bare med her, hvor vi byder dig velkommen inden for i en bolig, hvor der er gjort plads til alt fra kontor og køkken til stue og soveværelse på trods af lejlighedens lille størrelse.


Det første vi møder, når vi træder ind i lejligheden, er en lille fin entré, som er indrettet med plads til jakker og sko. Der er sat en hylde op fra væg til væg, hvilket giver plads til accessoires eller blot til lidt stilleben, som I ser på billedet her. At skabe højde niveauer er en super god idé, hvis man har brug for mere plads.
Det næste rum er køkkenet, som er indrettet med den smukkeste marmor bordplade, fine grålige farver og elegante guld greb. På gulvet ses et marokkansk inspireret tæppe, som er med til at give køkkenet lidt ekstra charme.

LÆS OGSÅ: Lamper på budget
I stuen er der plads til både et hyggehjørne og et spiseområde. Materialerne er holdt i hvide nuancer og marmor, hvilket er med til at lysne stuen op. Rundt i stuen ses små finurlige stilleben, der giver rummet personlighed.
Soveværelset er indrettet med et lille hjemmekontor, som er lavet ud af en væg til væg hylde med plads til computer og bordlampe. Det lille indhak er udnyttede med hylder øverst oppe, så der er plads til bøger og stilleben. På væggen er der blevet sat billeder op med maskingtape, hvilket er en super cool løsning, hvis man gerne vil have en lille opslagstavle over skrivebordet.
Træder man længere ind i soveværelset, bliver man mødt af et fint tøjstativ med plads til tøj og sko. Under tøjstativet er der sat små opbevaringsløsninger ind, så pladsen på stativet bliver udnyttet bedst muligt.
Over sengen ses et stort rundt spejl, som er en perfekt løsning, hvis man gerne vil have et rum til at virke større end det egentlig er.
Det sidste rum vi skal besøge er badeværelset, som er indrettet med fine gulddetaljer og enkle elementer. Under vasken er der plads til opbevaring af håndklæder, shampoo, cremer m.m. Det at brusenichen er lavet med en runding ind i et hjørne gør, at den optager mindre plads end hvis den havde været firkantet – den perfekte løsning, hvis man ikke har så mange kvadratmeter at gøre godt med.

LÆS OGSÅ: 58 charmerende kvadratmeter med grafiske detaljer

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og