[single_post_category_name]

5 geniale garderobeløsninger til små rum

Vi kan vist hurtigt blive enige om, at det ikke er nemt at få plads til sit tøj og alle sine sko på et lille soveværelse. Ofte bugner klædeskabet og det bliver hurtigt til et kæmpe kaos, som vi absolut ikke kan overskue. Men nu er der altså hjælp at hente her på ChriChri. Vi har nemlig samlet 5 geniale løsninger til din garderobe, så du får plads til lidt flere sko og lidt mere tøj. Enjoy!

LÆS OGSÅ: 5 fund der giver mere plads i din bolig

Foto: IKEA

1. Opbevaring under sengen

Den her løsning er en de fleste kender til, men ikke får udnyttet. Opbevaring under sengen er den perfekte løsning til dig, som kun vil have et sæson klædeskab, og derved pakker vintertøjet væk om sommeren og sommertøjet væk om vinteren. På den måde får du plads til mere i dit klædeskab.

Foto: stylizimoblog.com

2. Because we love shoes!

Det er vidst ingen hemmelighed, at vi kvinder elsker sko og gerne mange af dem. Vi er derfor ret vilde med denne løsning, hvor vi både kan vise skoene frem og opbevare dem på en smart måde.

Foto: IKEA

3. Opbevar op af

Vi har sagt det så mange gange før, og nu siger vi det igen: opbevar op af og spar pladsen. Løsningen som ses ovenfor er også ret genial, da man udover at opbevare op af også spare skabet væk og på den måde får mere luft i rummet.

LÆS OGSÅ: DIY Guide: Smukke trækasser til opbevaring

Foto: muotopuoliblog.blogspot.dk

4. Til jer med trapper

Er du en af de heldige, som har en trappe i hjemmet, så kan den sagtens bruges til opbevaring af vintertøjet, sko eller jakkerne. Så udnyt endelig dine trappetrin!

Foto: housetohome.co.uk

5. Udnyt pladsen bag sengen

I stedet for at sætte sengen op af en væg, så del rummet op med en garderobeløsning, som på billedet ovenfor. På den måde får du både plads til dit tøj og en opdeling af rummet, så du har plads til andre ting.

LÆS OGSÅ: Sådan indretter du en lejlighed på 34 m2

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide