DIY invitation: Save the Date 2016/2017

Skal du snart giftes, men har endnu ikke fået sendt en Save the Date invitation ud? Så er der hjælp at hente. Vi har nemlig lavet en print-selv invitation, som er supernem at gå til og så er den budget-venlig. What’s not to like? 

Sådan gør du

Download save the date invitationen nedenfor, og print den på det ønskede papir. Husk at sætte printeren til “faktisk størrelse”, da printeren ellers tilpasser sig det papir printeren er sat til. Efter at have printet invitationen, tegnes der lige linjer med en blyant som følger skæremærkerne, så du til sidst har en firkant, der viser hvor du præcist skal klippe/ skære med en hobbykniv. Udfyld nu invitationen med navne og sæt et hjerte rundt om jeres dato. 

________

SAVE THE DATE INVITATIONER

Save the Date 2016

Save the Date 2017

________

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Kom med på den bedste venindetur

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet