Sådan fornyer du din stue for under 600 kr.

Vi kender det alle – en gang i mellem har man bare brug for fornyelse i sin stue. Dog er det ikke altid, at man lige har råd til at skifte alle møblerne ud med nye. Men hvordan fornyer man så sin stue, hvis man ikke gider at bruge den helt store formue? Det giver vi dig fem budgetvenlige bud på lige her:


1. Udskrift få elementer

Udskiftning af møbler er bare altid en god ide, hvis du vil forny din stue. Vi har samlet et par af vores favoritter, som du faktisk netop nu sparer hele 20% på hos Ellos ved at bruge rabatkoden 335442.

Reol på hjul fra Ellos699 kr. 559,2 kr. / Stol fra Ellos699 kr. 559,2 kr. / Messingbord fra Ellos699 kr. 559,2 kr. 


2. Udskift puderne i sofaen

Det er ofte de små detaljer, der gør den store forskel. Udskift derfor dine sofapuder med et par farverige af slagsen og skab på den måde et helt nyt look i din stue.

Pudebetræk med bille fra H&M, 69,95 kr. / Pude fra Moltex, 279 kr. 223,2 kr. / Multifarvet pudebetræk fra H&M, 129 kr. / Lyseblå pude fra HAY, 549 kr./ Pink pudebetræk fra Marimekko, 395 kr.


3. Byd forrået indenfor med nye planter

Her på redaktionen er vi vilde med planter, og vi er sikre på, at et par nye smukke, grønne planter kan være med til at forny din stue. Gå efter de større af slagsen så man virkelig ser forskellen.

Monstera fra Greenify, fra 265 kr. / Kurv fra H&M, 179 kr. / Areca palme fra IKEA, 199 kr.


4. Forny med farver og tapeter

Dette punkt er for dem, som tør at kaste sig ud i en stor forandring. Vi kan dog garantere, at din stue helt sikkert vil få et nyt og lækkert udtryk. Det er super cool blot at male eller tapetsere en enkelt væg i stuen. På den måde overtager farverne heller ikke rummet alt for meget. 

Støvgrøn maling fra Ellos, 119 kr. / Grå maling fra Ellos, 119 kr. / Blåmønstret tapet fra Ellos399 kr. 319,2 kr./ Tapet med ananas fra Ellos, 249 kr.

 

5. Ryk rundt

Det er det ældste trick i bogen, men det virker bare hver gang: Ryk rundt på dine møbler. Lad spisebordet stå i den anden ende af stuen og flyt sofaen. På den måde vil du hurtigt få et helt nyt look i din stue.

Psst… Vidste du, at Ellos netop nu og frem til på søndag har -20% på ALT mode og bolig samt på udvalgte beauty brands med koden 335442? Så trænger du til fornyelse, så er det altså nu, du kan spare lidt ekstra. Rabatten gælder på alle møbler, og koden gælder til og med søndag d. 20. marts. Rabatten gælder ikke i forvejen nedsatte vare.

Kan indeholde affiliate links.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være