Vis os dit hjem: Nanna Petersen

Facts


Nanna Petersen

Nanna bor i en hyggelig lejlighed på Østerbro i København.

Nanna har altid været vild med boligindretning, dog blev det først rigtig hendes store passion, da Nanna og hendes kæreste flyttede ind i deres helt egen lejlighed. Her var der plads til at kunne indrette det hjem, som de altid havde drømt om.
Nannas indretningsstil er meget enkel med få rå elementer. Herudover har hun en forkærlighed for keramik fra 50’erne og dansk design.

________

Når vi træder ind i Nannas lejlighed bliver vi mødt af en fin skænk i lyse og grålige toner. Kigger vi rundt i entréen ses der smukke blomster, fine stilleben og levende lys. På den ene væg er der indrettet med to rå betonvægge, som er med til at give et modspil til det feminine look:” Jeg synes det ser fedt ud med betonvægge i boligindretningen. Jeg har derfor lavet to rå KABE vægge i lejligheden, som bryder lidt med alt det lyse design”.

Det andet rum vi skal besøge i Nannas lejlighed er hendes walk-in closet. Et rum, som de fleste kvinder drømmer om at få, og Nanna erkender da også at netop dette rum er hendes yndlingssted i lejligheden:” Jeg er rigtig girly, så et af mine yndlings steder i lejligheden er mit walk-in closet og makeup-area i soveværelset. Det er vel næsten alle pigers drøm at have sit eget walk-in, så det var en ret fantastisk adventsgave, jeg fik af min kæreste, næsten lige efter vi flyttede ind”. 
Ved siden at Nannas walk-in closet ses en gammel stige, som bliver brugt som reol til sko og tasker. Reolen er rå i looket, hvilket givet et godt modspil til det ellers lidt feminine rum.
Da Nannas stue ikke er så stor, så har hun indrettet den med lyse farver, som kan få rummet til at virke større:” Jeg er rigtig glad for vores reol fra HAY, som vi har i stuen. Jeg ville gerne have et let look, da vores stue ikke er kæmpe stor og mange reoler kan ofte se meget tunge og derved fylde meget i rummet”.
Kigger vi videre rundt i stuen, bliver vi mødt af smukke feminine farver, som passer perfekt til Nannas grå sofa.
Nanna er vild med smukke glas og bruger dem både til hverdag og festlige lejligheder:” Jeg er vild med smukke glas, og vi bruger de fine whiskey og champagne glas til hverdag som vandglas herhjemme. Men de bruges ofte også til drinks fredag eftermiddag, hvor vi tit har cocktail hour, når vi har fri”.
Nanna er en af de heldige, som også har en altan. Altanen er indrettet med hyggelige træelementer:” Jeg har lavet et hygge-lounge område på vores altan- og vi bruger rigtig meget tid herude. Bænkene har vi lavet ud af gamle traller”. 
Royal Copenhagen er også et af de brands, som har en speciel plads i Nannas indretningshjerte:” Jeg elsker Royal Copenhagen og har efterhånden fået en fin samling, som er en blanding af både nye dele og loppefund”.

Du kan se mere til Nannas smukke hjem på hendes Instagram-profil @Nanna_shyama

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være