[single_post_category_name]

Vis os dit hjem: Nynne Rasmussen 

Nynne har boet i København de sidste 9 år, og læser til dagligt til indretningskonsulent på Arkitektskolen for design. Udover at læse, så er hun er en del af Rackbuddy, hvor hun er firmaets indretningsdesigner, stylist & står med alt inden for PR og Marketing. Rackbuddy specialiserer sig i, at indrette private hjem, butikker, showroom, restauranter og caféer. Nedenfor viser Nynne sin smukke taglejlighed frem. God fornøjelse!

_______

Nynnes hjem er hendes kreative oase, hvor hun finder ro og kan slappe af i sin ellers hektiske hverdag. Hun kommer fra et hjem, hvor hendes mor altid har rykket rundt på møblerne, og hvor boligmagasiner blev en erstatning for Anders And bladet. Boligindretning er derfor en hel naturlig del af Nynnes hverdag og passionen for indretning har altid ligget i hende.


I Nynnes smukke hjem ses bogstavet N flere steder:” Jeg har en forkærlighed for mit eget forbogstav, N. Så i min bolig er der en del bogstaver at finde. Det store blå N som står oven på køkkenskabet, har hængt på en stor fabrik i Tyskland under DDR tiden”.

Da Nynnes lejlighed er en taglejlighed med skrå vægge, har hun været nødt til at tænke ekstra kreativt for at udnytte sine kvadratmeter bedst muligt:” Jeg har valgt min sofa fra, til fordel for mit plankebord fra Rackbuddy. Grunden til dette er, at jeg ofte arbejder hjemmefra og har brug for et godt skrivebord samtidig med at det fungerer som et spisebord, da jeg ofte er den er inviterer mine veninder til middag”.
Nynnes køkken spiller en vigtig rolle i hendes hverdag, da hun er vild med at lave mad. Hun bruger madlavningen til at koble af fra en travl hverdag, og så inviterer hun gerne sine veninder på middag:” Mine veninder driller mig ofte med, at jeg altid overdriver når jeg inviterer til middag. Men sandheden er den, at jeg elsker at forkæle dem, så der aldrig sparret på noget. Én ting jeg har arvet fra min mor og ikke mindst mormor, er at dække pænt op når jeg får gæster”.
Hos Nynne er der altid friske blomster og levende lys i hendes bolig:” Jeg er vokset op på et gartneri, så har altid været vant til at mine forældre havde flotte buketter og blomster stående. Det minder mig om min barndom, og så giver det en friskhed til hjemmet som jeg ikke ville være foruden”.
Bag Nynnes smukke plankebord ses hendes kreative plakatvæg, som for hende fungerer som et slags moordboard:” Jeg skifter plakaterne ud, stort set hver 14. dag. På den måde er væggen altid ny og spændende for mig. Tennisketcherne fandt jeg på et loppemarked, og kunne ikke stå for dem”.
På den ene væg i den fine taglejlighed på Nørrebro ses også et farverigt og smukt maleri, som Nynne stadig er helt forelsket i:” Mit store pink maleri, Lap Dance som det hedder. Er fra en tidligere kollega, som er kunstner. Jeg er stadig helt forelsket i maleriet. Jeg bliver så glad inden i, hver gang jeg kigger på det. Jeg har aldrig fortrudt den investering”.
Ved siden af det smukke maleri ser vi Nynnes rustikke og åbne garderobe:” På grund af lejlighedens størrelse og de skrå vægge, har jeg valgt at have et åbent closet. Tøjstativet fra Rackbuddy, fungerer optimalt i min lille lejlighed. Jeg er til den rå og industrille stil og tøjstativet er i den grad funktionelt, når man som kvinde har trang til shopping”.
Det sidste rum vi skal besøge i Nynnes lejlighed er soveværelset, som er indrettet på en hems:” Mit soveværelse er virkelig hyggeligt, og er min lille hule.  Der er ikke meget plads at gøre godt med, men det fungerer optimalt. Grundet de skrå tagvinduer kan man ligge og kigge op mod himlen. Det er en stor fornøjelse”. 

I kan se mere til Nynne på Instagram under navnet @Nynnerasmussen.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide