Olivia Palermo:Sådan indretter I jeres fælles hjem

Står du over for at skulle flytte sammen med en kæreste, kan det være en udfordring at få skabt et hjem, hvor I begge føler jer godt tilpas.
Smukke Olivia Palermo sagde for et års tid siden “ja” til sin kæreste Johannes Huebl, og de to bor nu under samme tag. 

Olivia Palermo blev kendt, da hun spillede den “bitchy” rolle i realitydramaet “The City” og har lige siden været beundret for sin fantastiske stil og hendes evne til at sammensætte farver og mønstre.
Når det kommer til god stil, er det dog ikke kun beklædning, Olivia beskæftiger sig med. Hun har indrettet parrets fælles hjem med alt lige fra sort-hvid billeder til farvede møbler og mønstrerede tæpper. Er du lige så vild med Olivias stil, som vi er, og savner du inspiration til dit eget hjem, afslører Olivia Palermo her sine bedste råd til indretning, når du skal flytte sammen med en kæreste.
Efterlad ikke nogle hjørner urørte eller ugennemtænkte. Det ødelægger helheden. Indret hylder, borde og andre overflader med unikke genstande, som du har indsamlet med din partner gennem jeres forhold. Det kan eksempelvis være fra rejser, loppemarkeder og meget mere. Hvad, der er vigtigt at huske, er, at hvis det betyder noget for jer, så virker det i jeres hjem!
Opret et hyggeligt miljø med duftende stearinlys. Vær strategisk når du placerer stearinlys i stuen, soveværelser og badeværelset. Dufte kan gøre meget for en stemning og følelsen af velvære. Indarbejd dufte i dit hjem som orangeblomst og jasmin, som ikke er alt for feminine, men fungerer for både ham og dig.
Bring begge jeres personligheder ind i hjemmet. Det kan være et kaffebord med fælles bøger. Vælg bøger, der repræsenterer jeres interesser, rejser, og lidenskaber. Du kan også lave jeres egne fotobøger, der inkorporerer billeder fra jeres særlige oplevelser eller ture for at give det et ekstra personligt præg.

__________________________________

 

Shop stilen på budget og spring ud i farver, silhuetter og
former som Olivia Palermo


Sengesæt fra ZARA HOME


Puder, tæpper og vaser fra H&M HOME
Kurve og bord fra ZARA HOME

Kurve og notesbøger fra ZARA HOME
Vaser fra H&M HOME

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive