[single_post_category_name]

Vis os dit hjem: Cathrine Curting

Cathrine Curting er 25 år og er oprindeligt fra ”Sydhavsøerne” i Nykøbing Falster, dog rykkede hun til Aarhus for 6 år siden og her har hun boet siden. Cathrine arbejder til dagligt som HR & uddannelseskonsulent, herudover blogger hun på bloggen Frk. Curting, hvor hun deler en række lækre opskrifter. 

For Cathrine er det vigtigt at hendes hjem er hendes frirum, hvor hun kan lade op. Det er vigtigt for hende at hendes hjem er hyggeligt og udstråler hendes smag, hvilket hendes stil bærer meget præg af. Herudover er hun meget kræsen, når det kommer til valget af møbler. De skal nemlig være de helt rigtige inden, at hun køber dem:” Jeg vil hellere undvære et spisebord et halvt år, indtil jeg har fundet det helt rette, end at købe noget halvt. Derfor betyder alle mine ting og møbler noget helt specielt”.

Se med nedenfor, hvor Cathrine byder os indenfor i sit hjem.
Det første rum vi skal besøge er køkkenet, som er Cathrines andet bedste spot i lejligheden, hvis du spørger hende:” Lejlighedens andet bedste spot. Herfra er ses den smukkeste solnedgang om aftenen, og så er det naturligvis også her at jeg bruger en masse timer med at kokkerere. I vindueskarmen er der spor af lidt urban-gardening, hvor jeg har hjemmedyrkede chiliplanter og lilla basilikum. Jeg har grønne fingre og kan ikke få nok planter i mit hjem. De emmer af vitalitet, energi og lækre forårs-vibes!”.
I hjørnet af køkkenet er der udnyttet med opbevaringsplads i højder, da køkkenet har meget få skabe. Øverst oppe ses Cathrines fine pilea, som er en aflægger fra hendes mors gamle pilea, der er omkring 20 år gammel.

I Cathrines lejlighed er der også en fransk altan:” Lejlighedens bedste spot, særligt når solen skinner, og jeg kan åbne op til den franske altan”.
Ved siden af altanen er der indrettet med det fineste bord, som er et gammelt loppefund:” Klapbordet i palisander er et loppefund. Jeg var forelsket ved første blik. Det er praktisk og funktionelt, da det ikke fylder meget i min i forvejen lille stue, men det kan trækkes ud, så man kan sidde op til 8 personer omkring det, hvis jeg har mange gæster. Og så er det bare et virkelig fint design”.
Når man ikke har mange kvadratmeter at gøre godt med, så gælder det om at udnytte pladsen bedst mulig. Derfor har Cathrine indrettet sig med et smukt vitrineskab med plads til service:” Vitrineskabet har jeg længe været forelsket i, og da jeg pludselig manglede skabsplads i køkkenet, var der ikke længere en undskyldning for ikke at købe det. Det er på en og samme tid rustikt og fint, hvorfor det passer godt med resten af stilen i lejligheden. Og så er det en super fin måde at udstille ens fine service med videre”.
Stuen er det absolutte afslapningssted, hvor der ofte hygges med en god film. Ved siden af sofaen ses Cathrines vinlager:” Det er her at jeg har mit eget lille vinlager, primært med kraftige Italienske vine fra Piemonte og Puglia, hvor jeg også stikker af på vinferie til sommer. Der ligger bl.a. en gammel Barbaresco, som jeg havde med hjem fra en vingård i Alba for et par år siden. Den ligger kun og bliver bedre – så den skal gemmes til en helt særlig lejlighed en dag”.

Soveværelset er indrettet med et konsolbord lavet af rustikt genbrugs-elmetræ. Bordet fungerer både som makeupbord, plantebord og som et ekstra opbevaringsmøbel til puder, tæpper og stilletter. Ved siden af står endnu et loppefund, en fin gammel stol i velour.  
På soveværelset ses også det smukkeste sengetæppe, som er fra Indien. Sengetæppet er syet sammen i hånden af tusindvis af små sting af 2-lags bomuldssarier:” Ikke to er ens og fordi der er brugt forskellige sarier til hver side, har man to look i et – det er smart. Og så er de simpelthen så flotte! Jeg rodede en kæmpe bunke igennem og havde så svært ved at bestemme mig for hvilket et jeg skulle vælge, lige indtil jeg stødte på det her, så var jeg solgt”.
Det sidste rum, vi skal besøge er Cathrines kreativt hjørne:” Jeg har altid tegnet, når jeg havde brug for et break til at stresse lidt af. Lige nu er jeg dog begyndt at eksperimentere lidt med forskellige akvarel teknikker, da jeg gerne vil lave et par store billeder, som alternativ til mine filmplakater i stuen”.

Se mere til Cathrine på hendes Instagram-profil @frkcurting.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide