Bolig & DIY

Vis os dit hjem: Maja Ruberg

Facts


Maja Ruberg

Maja bor i en 2-værelses lejlighed på 46 m2 i Kongens Lyngby.

Maja bor i den fineste lejlighed i Kongens Lyngby sammen med sin forlovede, deres lille hund og til august med endnu et lille familiemedlem ūüôā Maja elsker kreative l√łsninger, og med et hjem p√• kun 46 m2 kr√¶ver det lige lidt ekstra at f√• indrettet hjemmet, s√• man f√•r mest muligt ud af pladsen.

Majas stil er en blanding af noget r√•t, nordisk og romantisk. Herudover at hun vild med DIY-projekter og gr√łnne planter, som ogs√• tydligt kan ses i hendes indretning: ‚ÄĚJeg er vild med planter, fordi de bringer liv i en ellers meget hvid og sort dominerende indretning. Herudover elsker jeg at blande klassisk design med DIY-projekter, da det giver personlighed til ens hjem at lave tingene selv. Desuden synes jeg, det er fascinerende, hvordan man ved bare at male et m√łbel eller g√łre andet ved det, kan give det et helt nyt udtryk‚ÄĚ.¬†Nedenfor byder Maja os indenfor i sin smukke bolig.¬†


Majas k√łkken, som hun og k√¶resten selv har designet, er Majas yndlingsrum i lejligheden: ‚ÄĚDet er mit yndlingsrum i lejligheden, da vi har brugt meget tid og energi p√• at f√• det som vi gerne ville have det. Hylderne i k√łkkenet har jeg selv lavet af l√¶derstropper og en hvid hylde‚ÄĚ.¬†


P√• v√¶ggen i k√łkkenet ses en opslagstavle fra IKEA, som normalt er til planteoph√¶ng, dog bruges den her til billeder af familie og venner. Stropperne til viskestykker har Maja selv lavet ud af l√¶derrester, hvilket giver k√łkkenet et mere r√•t look: ‚ÄĚJeg synes k√łkkenet rammer vores stil rigtig godt, da de romantiske l√•ger blandes med de ellers r√• elementer som l√¶deret, fliserne, den sorte bordplade osv. i resten af k√łkkenet‚ÄĚ.


Det n√¶ste rum vi skal bes√łge er stuen, hvor der er indrettet med et hyggeligt sofaomr√•de. Sofaen er betrukket med et smukt h√łrbetr√¶k, som Maja selv har syet ud af gardiner fra IKEA. Den hvide kiste fungerer som et sofabord, og er et gammelt loppefund, der er fundet p√• DBA. En superfin l√łsning med masser af opbevaringsplads.


Stuen er ogs√• indrettet med et dejligt lyst spiseomr√•de. Her er der indrettet med en blanding af klassisk design og DIY-projekter: ‚ÄĚSpisebordet har vi selv lavet af planker og bordben fra IKEA, derefter har vi givet plankerne drivt√łmmer olie, s√• de blev mere r√• i looket. Lampen har vi ogs√• selv lavet af en hyldekn√¶gt og en lampefatning‚ÄĚ.


Sovev√¶relset er indrettet med den flotteste bl√• v√¶g: ‚ÄĚJeg synes der manglede noget personlighed i vores indretning og har altid elsket farven bl√• (min yndlingsfarve er lyser√łd, men det var manden aldrig g√•et med til). Vi var meget i tvivl om den bl√• farve ville f√• rummet til at virke mindre end det i forvejen var, men det fungerer rigtig godt og giver en f√łlelse af tryghed og hygge. Det er godt eksempel p√• at man nogle gange m√• tage nogle lidt modige valg, n√•r det kommer til indretning‚ÄĚ. Herudover ses der en smuk tr√¶hylde over sengen, som er med til at give rummet lidt ekstra varme.


Sovev√¶relset er ogs√• indrettet med et DIY-skrivebordshj√łrne: ‚ÄĚVi fandt noget gammelt tr√¶ p√• loftet, som vi gav olie s√• det matcher teaktr√¶shylden p√• den bl√• v√¶g, k√łbte nogle billige ben fra IKEA og voila, s√• havde vi et skrivebord‚ÄĚ. Ud over skrivebordet, s√• har Maja ogs√• selv kreeret de fine h√¶ngeplanter, som passer perfekt ind i den hyggelige lille krog.


Til lejligheden tilh√łrer ogs√• en dejlig rummelig altan. En oase som parret s√¶tter stor pris p√• og har v√¶ret kreative med: ‚ÄúVi har selv lagt gulvene, og stillet en pallesofa for enden. En masse puder, blomster og krydderurter er med til at skabe en hyggelig stemning‚ÄĚ.

Du kan se mere til Maja og hendes fine hjem på Instagram under navnet @nordichomedecor.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *