Vis os dit hjem: Maja Ruberg

Facts


Maja Ruberg

Maja bor i en 2-værelses lejlighed på 46 m2 i Kongens Lyngby.

Maja bor i den fineste lejlighed i Kongens Lyngby sammen med sin forlovede, deres lille hund og til august med endnu et lille familiemedlem 🙂 Maja elsker kreative løsninger, og med et hjem på kun 46 m2 kræver det lige lidt ekstra at få indrettet hjemmet, så man får mest muligt ud af pladsen.

Majas stil er en blanding af noget råt, nordisk og romantisk. Herudover at hun vild med DIY-projekter og grønne planter, som også tydligt kan ses i hendes indretning: ”Jeg er vild med planter, fordi de bringer liv i en ellers meget hvid og sort dominerende indretning. Herudover elsker jeg at blande klassisk design med DIY-projekter, da det giver personlighed til ens hjem at lave tingene selv. Desuden synes jeg, det er fascinerende, hvordan man ved bare at male et møbel eller gøre andet ved det, kan give det et helt nyt udtryk”. Nedenfor byder Maja os indenfor i sin smukke bolig. 


Majas køkken, som hun og kæresten selv har designet, er Majas yndlingsrum i lejligheden: ”Det er mit yndlingsrum i lejligheden, da vi har brugt meget tid og energi på at få det som vi gerne ville have det. Hylderne i køkkenet har jeg selv lavet af læderstropper og en hvid hylde”. 


På væggen i køkkenet ses en opslagstavle fra IKEA, som normalt er til planteophæng, dog bruges den her til billeder af familie og venner. Stropperne til viskestykker har Maja selv lavet ud af læderrester, hvilket giver køkkenet et mere råt look: ”Jeg synes køkkenet rammer vores stil rigtig godt, da de romantiske låger blandes med de ellers rå elementer som læderet, fliserne, den sorte bordplade osv. i resten af køkkenet”.


Det næste rum vi skal besøge er stuen, hvor der er indrettet med et hyggeligt sofaområde. Sofaen er betrukket med et smukt hørbetræk, som Maja selv har syet ud af gardiner fra IKEA. Den hvide kiste fungerer som et sofabord, og er et gammelt loppefund, der er fundet på DBA. En superfin løsning med masser af opbevaringsplads.


Stuen er også indrettet med et dejligt lyst spiseområde. Her er der indrettet med en blanding af klassisk design og DIY-projekter: ”Spisebordet har vi selv lavet af planker og bordben fra IKEA, derefter har vi givet plankerne drivtømmer olie, så de blev mere rå i looket. Lampen har vi også selv lavet af en hyldeknægt og en lampefatning”.


Soveværelset er indrettet med den flotteste blå væg: ”Jeg synes der manglede noget personlighed i vores indretning og har altid elsket farven blå (min yndlingsfarve er lyserød, men det var manden aldrig gået med til). Vi var meget i tvivl om den blå farve ville få rummet til at virke mindre end det i forvejen var, men det fungerer rigtig godt og giver en følelse af tryghed og hygge. Det er godt eksempel på at man nogle gange må tage nogle lidt modige valg, når det kommer til indretning”. Herudover ses der en smuk træhylde over sengen, som er med til at give rummet lidt ekstra varme.


Soveværelset er også indrettet med et DIY-skrivebordshjørne: ”Vi fandt noget gammelt træ på loftet, som vi gav olie så det matcher teaktræshylden på den blå væg, købte nogle billige ben fra IKEA og voila, så havde vi et skrivebord”. Ud over skrivebordet, så har Maja også selv kreeret de fine hængeplanter, som passer perfekt ind i den hyggelige lille krog.


Til lejligheden tilhører også en dejlig rummelig altan. En oase som parret sætter stor pris på og har været kreative med: “Vi har selv lagt gulvene, og stillet en pallesofa for enden. En masse puder, blomster og krydderurter er med til at skabe en hyggelig stemning”.

Du kan se mere til Maja og hendes fine hjem på Instagram under navnet @nordichomedecor.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og