10 fund til picnic på altanen

Items

Hængebord, Altan.dk

To-go boks, Rice

 Lyskæde, Ellos

Pude, Ellos

Vattæppe, Notre Dame

Hvidvin, Nicolas Vahé

Popcorn, Bloom’s popcorn

Vinglas, Rice

Bestik, IKEA

Tallerken, Rice

Yaay! Kan du mærke det? Solen skinner, temperaturen stiger, og det er endelig blevet maj måned. Her på redaktionen har vi brugt en del timer udendørs allerede, og vi er vilde med det. Faktisk så vilde med det, at vi i weekenden skal mødes på en af pigernes altan, for at holde en hyggelig picnic, men hvilke items er egentlig et must, når det kommer til picnic på altanen? Det giver vi dig svaret på i galleriet ovenfor, hvor vi har samlet alt fra den perfekte flaske vin til det smarte og funktionelle hængebord. God fornøjelse!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide