Sådan får du dit IKEA køkken til at ligne en million

Mange af os har et superfint og funktionelt køkken fra IKEA, men hvad nu hvis du faktisk kan gøre dit køkken endnu flottere? Og ydermere kan du også sætte dit helt eget præg på det! Tror du os ikke, så bare læs med her:

I løbet af de senesteår er der kommet en række virksomheder til, som specialiserer sig i at opgradere dit IKEA køkken – og hvem vil ikke gerne have et køkken, som ikke ligner alle andres? Og hvad hvis det oven i købet kunne komme til at ligne en million? Vi er i den grad begejstrede for idéen!

Foto: SuperfrontFoto: Reform

Skift fronterne

Et godt skridt i den rigtige retning er at få udskiftet køkkenets fronter. Online kan du nemt finde en hav af smukke fronter til dine låger. På den måde kan du altså helt selv sammensætte dit farvevalg og udvælge de lækreste designs.

Foto: Superfront

Skift grebene

Hvis du har valgt nogle af de fronter, hvor der skal bruges greb til at åbne lågerne, er det en rigtig god idé at skifte dem også. Her er der altså igen en helt jungle af udvalg. Du kan få smukke greb lavet af marmor, messing m.m. 

Foto: &ShuflFoto: Reform

Husk bordpladen!

Ønsker du at gå all-in på dit IKEA-makeover-projekt? Så husk at skifte bordpladen. Her bestemmer du selv, om du vil gå efter den dyre marmorbordplade eller den mere budgetvenlige af slagsen.

Held og lykke med forvandlingen 🙂

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være