Bolig & DIY

Sådan indretter du en 1-værelses lejlighed på 38 m2

Som studerende kan det ofte være svært, at få råd til en større bolig, og det gælder derfor om at tænke i smarte løsninger. Derfor byder vi dig indenfor i en denne 1-værelses lejlighed, som virkelig har forstået, hvordan man indretter et hjem på få kvadratmeter uden at gå på kompromis med looket.

LÆS OGSÅ: 5 geniale garderobeløsninger til små rum

Møbler med flere funktioner

Et godt trick er at have et bord, som kan trækkes ud. På den måde har du plads til, at få gæster på besøg til middag uden at bordet fylder i dagligdagen. I det hele taget er møbler med flere funktioner en rigtig god idé, når man bor på få kvadratmeter.

Sofabordet der kan gøres mindre

Sofabordene ovenfor kan tages ud og samles som man har lyst. På den måde fylder de altså kun, hvis der er behov for, at de skal fylde.

LÆS OGSÅ: Sådan indretter du en perfekt & minimalistisk entré

Udnyt pladsen bedst muligt

Udnyt alle pladser og højder i din lejlighed, også selvom det blot er et gammelt kosteskab. Sørg for at opbevar op af, så du får mest muligt ud af en plads du har.

Det ekstra rum

Har man en lille lejlighed, så er en altan altid en god ide. Altanen giver dig nemlig en følelse af, at du har et ekstra rum i lejligheden, hvor du kan hygge med veninderne eller tørre dit vasketøj.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *