Vis os dit hjem: Louise M. Deruginsky

Facts


Louise Mandal Deruginsky

Louise bor i et charmerende 240 mhus sammen sin mand og deres to børn.

Louise Mandal Deruginsky er 34 år, gift og mor til Selma på 10 år og Milton på 8 år. Louise og hendes familie bor i et charmerende hus i Holstebro, som de flyttede til, da Louise fik arbejde som TV-journalist på TV 2’s regionale kanal – TV MIDTVEST. Til dagligt arbejde Louise som nyhedsreporter, tilrettelægger og programvært – og så er hun lidt af en workaholic. 

Huset som familien bor i, er familiens første, hvilket har sine fordele og ulemper: ”Huset er vores første af slagsen, og det har været både udfordrende og helt vildt fedt at gå fra en 78 kvadratmeters lejlighed i Aarhus til 240 kvadratmeter i Vestjylland – ikke mindst at få lov til at indrette huset rum for rum. Jeg bliver nok aldrig helt færdig”.

Hjemme hos den lille familie er det Louise, der går mest op i indretningen: ”Det er klart mig, der går mest op i at indrette, lave om og finde nye ting og sager til vores hjem, og jeg finder primært inspiration på Instagram, i boligmagasiner og boligforretninger.

Jeg får altid nye ideer til projekter, jeg gerne vil i gang med, men jeg gør intet uden at have min mand med på råd. Det er VORES hjem, og vi skal alle trives herhjemme, og så må jeg respektere, at han ikke vi have en lyserød væg i soveværelset”.


Plakaten i parrets hjem er lavet helt specielt til dem: ”Plakaten med det store D, har jeg købt gennem en sælger fra Instagram. Det er lavet specielt til os, og ovenover står også vores efternavn “Deruginsky””.


Ovenfor ses et par smukke detaljer fra parrets soveværelse, som er indrettet med lækkert design og fine farver: “Det her er husets mindste rum faktisk. Vi planlægger en større om rokering på vores førstesal, så vi kan få lidt mere plads”.


Dette spot er Louises yndlingssted i hjemmet, hvilket man sagtens kan forstå med alle de smukke og farverige detaljer: “Jeg elsker bogkasserne fra Trævarefabrikkernes Udsalg, elsker farverne i reolen og ikke mindst mit helt nye unika maleri malet af Instagram-brugeren @lone_groentved. Den blå farve er perfekt til netop dette sted. Jeg går og pønser på at skulle have et af hendes større værker til spisestuen”.


Køkkenet er noget af det eneste, som parret har renoveret i huset, og resultatet er nu blevet meget mere dem – et lyst og smukt køkken med linoleumgulv, som passer perfekt til familien.


Det charmerende chatol er et loppefund, som Louise har fundet på Instagram: ”Det gamle Teak-chatol fandt jeg også via en Instagram-bruger. Jeg kørte helt til Nordjylland for at hente det hjem, og siden har det stået i vores stue. Jeg elsker kombinationen af nyt og gammelt”.


Lænestolen her er Louises yndlings, og her bruger hun ofte tiden med en kop kaffe i den ene hånd og et bolig magasin i den anden.


Et lille glimt af køkkenets fine detaljer: ”Hylderne er fra Colorpop, og de er perfekte til min lille Royal Copenhagen-samling, som jeg har arvet fra min nyligt afdøde mormor. Jeg tænker på hende hver dag, når jeg laver morgenkaffe”.


Det sidste rum, vi skal besøge er parrets spisestue, som er husets hjerte, og stedet hvor der bliver brugt en masse dejlige timer: ” Her er lyst og dejligt. Og nu glæder vi os bare til snart at kunne slå dørene op til den store terrasse”.

Du kan se mere til Louises smukke hjem på hendes Instagram-profil @louloulise

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være