DIY: Sådan får du et nyt kontor for 920 kr.

Louise blogger til dagligt på bloggen Living on a budget, hvor hun skriver om DIY og boligindretning. Hun har en stor passion for retro og genbrug, og så selvfølgelig det at kunne indrette sit hjem med budgetløsninger. Nedenfor giver Louise sit bud på, hvordan du får et nyt kontor for kun 920 kr.

________

Jeg er tosset med DIY. Alle der kender mig ved, at jeg ikke er bange for at springe ud i projekter, hvor jeg ikke altid har lige stor erfaring. Derfor var min kæreste heller ikke helt overbevist, da jeg fremlagde ham ideen om dette DIY skrivebord. Men hvor er jeg glad for at han hoppede med på ideen. For vi er begge vildt glade for skrivebordet. Og jeg elsker tanken om, at vi alle kan sidde der og lave hver vores ting og sager. Der er både plads til computer, kreativitet og tegnesager til vores søn. Skrivebordet er lavet af brædder af lærketræ (mener jeg det var;)) 
Før var vores kontor et virkelig kedeligt rum. Egentlig var det mest af alt bare et opbevaringsrum. Det er så fedt at rummet kan bære et væg-væg skrivebord. Lampen af grillspyd er også en DIY som jeg lavede for et par år siden, og en af de få ting som har formået at overleve mine evige om rokeringer og forvandlinger af rummene.  

I kan se hele DIY-guiden på Louises blog lige HER.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og