[single_post_category_name]

Funky drømmefanger med fjer

Lene Nissen er kvinden bag bogen Kreative ferieideer til en sjov sommer, som er en bog fyldt med en række forlsag til sommerlige DIY-guides, som du kan lave sammen med veninderne eller familien. Nedenfor giver Lene dig sin guide til, at lave en supercool drømmefanger.

 _______

Prøv at samle nogle fjer i forskellige størrelser og sorter dem, så de parvis er næsten ens, og skab en simpel, men effektfuld vægpynt.

Sådan gør du

Start med at lægge dine fjer op på et bord. Her sorterer du dem efter længde. Prøv at finde par, der er næsten ens. Og find den længste til midten.

Læg dem op, som du gerne vil have, de skal hænge fra dit kobberrør. Nu kan du vurdere, hvor langt dit kobberrør skal være, og save det til i den rette længde.

Sno nu sytråden om enderne på fjerene. Det gør du ved at sno tæt og stramt om fjerens hårde midterpind, bind herefter, så det holder. Du kan også med tråden på nål køre tråden igennem fjerens midterpind.

Læg dem op, som du ønsker, de skal hænge fra røret, og bind trådene fast til kobberrøret, mens du hele tiden holder øje med, at de på hver side af midten kommer til at hænge lige langt ned, hvis du ønsker, at de som her skal danne en spids.

Når alle fjer er bundet på, trækker du en bomuldssnor igennem røret og binder den sammen i passende længde, så den danner en trekant med røret. Kør knuden ind i røret, så den er skjult.

Tip: Nu er det bare at finde det rette sted til din naturlige mobile. Sørg for ikke at hænge den lige ved en dør, da de lette fjer så vil hænge og flagre og måske blive viklet ind i hinanden.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide