IKEA x HAY: Ny kollektion på vej!

Det lyder næsten for godt til at kunne være sandt, men den er altså god nok. IKEA og HAY har indgået et designsamarbejde om at skabe en ny kollektion med fokus på samvær i stuen samt at få skabt en ny skandinavisk design-identitet. 

”I et forskelligartet Skandinavien fyldt med kontraster er der behov for at tage det næste skridt og definere en ny skandinavisk design-identitet. Det første step sker ved at åbne op og begynde at lege med vores værdier kombineret med materialer, farver, produktionsteknologi, funktioner – vores rødder,” siger Marcus Engman, Designchef i IKEA.

Som led i rejsen mod at skabe en ny skandinavisk design-identitet har IKEA som nævnt startet et samarbejde med det danske designhus HAY. Samarbejdet blev født i en diskussion om mulighederne inden for nutidens produktionsteknologi. Sammen har IKEA og HAY besluttet at tage udgangspunkt i produktionen, hvor design afspejler, hvad der er muligt og godt at gøre i eksisterende IKEA-fabrikker.  

”Jeg er fascineret af den måde, ting bliver fremstillet på, og jeg er meget interesseret i den nye teknologis muligheder. Folk spørger ofte, hvad verden mangler. Jeg synes, det er interessant at kigge på, hvad vi kan opnå med morgendagens muligheder i moderne produktion og skabe forbedringer ved at benytte det,” siger Rolf Hay, co-founder i HAY.

Resultatet af samarbejdet bliver lanceret i efteråret 2017, og vi glæder os sådan til at kollektionen lander i butikkerne. Men indtil da må vi blot vente i spænding 😉

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og