IKEA x Tom Dixon: Endnu et genialt designsamarbejde!

Forleden kunne vi afsløre at IKEA og HAY har indgået et designsamarbejde (Læs mere om dette lige HER), men nu bringer IKEA endnu en nyhed på banen. IKEA har nemlig indgået endnu et designsamarbejde, og denne gang er det med den britiske designer Tom Dixon.

LÆS OGSÅ: IKEA x HAY: Ny kollektion på vej!

Den britiske designer Tom Dixon har fortolket en anden IKEA klassiker, nemlig den velkendte Klippan sofa. Hvordan den helt præcis kommer til at se ud er stadig under udvikling, dog kan de afsløre at den har en aluminium-ramme, som gør, at man nemt kan ændre på møblet, så det både får funktion som seng og sofa. Herudover ønsker Tom Dixon også at det skal være muligt at hacke den, så der er altså masser af plads til kreativitet 😉 

LÆS OGSÅ: Sådan får du dit IKEA køkken til at ligne en million

Tom Dixon udtrykte, at han var begejstret over samarbejdet, selvom han med et glimt i øjet sagde, at han ville have haft lov til at kalde sofasengen “Tom” efter ham selv, men både på svensk og dansk ville betydningen ikke have været så heldig. Møblet kommer i stedet til at hedde: DELAKTIG.

Kollektionen kommer til foråret 2018 – glæd dig!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og