Sådan indretter du dit hjem, når du kun har en 1,5 værelses lejlighed

Mange af os kan slet ikke forestille sig, at man kan indrette et 48 kvadratmeters hjem pænt og funktionelt. At skulle flytte ind i sin nye studielejlighed med kun et rum, kan derfor hurtigt virke som en kæmpe udfordring, men bare rolig det kan altså sagtens lade sig gøre.

Nedenfor byder vi dig velkommen i en 48 kvadratmeters bolig med beliggenhed i Sverige. Lejligheden er indrettet med smukke lyse farver og masser af feminine items. På trods af lejligheden lille størrelse og mangel på rum, er den indrettet med funktionelle løsninger som et slå-ud-bord og kigger man rundt i lejligheden ses der også en del spejle, som er med til at gøre at rummene virker større. 

Kig med og lad dig inspirere – måske du lærer et par fif til din egen indretning.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Lun kartoffelsalat med asparges

Ingredienser3 spsk. eddike, gerne æbleeddike 3 spsk. sukker ¾ dl fløde 3 friske mellemstore rødløg 1 bundt danske radiser, skåret over på langs 2 spsk.