Bolig & DIY

Jay Z & Beyoncé byder dig indenfor i deres luksus sommerhus

Der er ingen tvivl om, at vi her på redaktionen er vilde med det smukke-par Jay Z og Beyoncé, men hvordan bor det hotte par egentlig, når de er på sommerferie? Det skal vi fortælle dig – de bor nemlig lige præcis en tand vildere og smukkere, end man kan forestille sig.

Deres sommerhus indeholder alt fra skaterbane, fitnessområde og swimmingpools til bowling, hjemmebiograf og spaområde – og guess what? Ifølge Popsugar.com så kan alt dette blive dit i juli måned. Parret lejer nemlig deres sommerhus for $1 million pr. måned 😉

Indtil videre tror vi blot, at vi nøjes med at kigge på de smukke billeder af sommerhuset, imens vi drømmer os væk til varme dage med luksus.

Se billeder af sommerhuset lige her:

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *