Sådan vælger du de rigtige gardiner til din bolig

Det kan være supersvært at vælge gardiner til boligen. Det er en kæmpe jungle derude – skal det være hvide rullegardiner? sorte rullegardiner? Skal de være af stof? Eller en helt fjerde løsning? Valget kan være svært, og vi har derfor lavet en lille miniguide, så du vælger den helt rigtige løsning til dit behov.Rullegardiner

Rullegardiner er en smart og nem løsning, som kan ”gemmes” væk, hvis det ønskes.  Rullegardiner er rigtig gode til soveværelset, da man kan få en ekstra mørklæggende effekt, som jo er supersmart i de lyse sommermåneder. Se de tre rullegardinerne her.


Stofgardiner

Gardiner af stof kan være utrolig smukke at have hængende, dog skal man være opmærksomhed på at farverne og stoffet matcher til resten af looket i din bolig. Ellers kan det hurtigt komme til at se rodet og forvirrende ud.

Hvidt stofgardin fra Ellos – Stofgardin med stjerne fra H&M


Lamelgardiner

Lamelgardiner er fine til store, åbne vinduespartier og kan fremstå utrolig smukke i de rigtige omgivelser. Ligesom rullegardinerne så kan de være med til at mørklægge rummene i din bolig. Se de to lamelgardiner her.


Persienner

De er nemme, praktiske og billige – derfor er det nok også dem du ofte ser i de forskellige hjem. Om de er pæne, ja, det kan så diskuteres 😉 Du skal vælge persienner, hvis du er til en nem løsning, hvor du selv afgør hvor meget lys du vil have ind i din bolig. Se de to persienner her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet